Van der Valk hotell

Med nästan hundra hotell, varav nästan alla drivs av en familjemedlem, är Van der Valk ett känt namn över hela världen. Familjeföretaget är inte längre bara baserat i Nederländerna, utan har under de senaste hundra åren även öppnat filialer i Tyskland, Belgien, Frankrike, Spanien och Nederländska Antillerna. Nederländernas största hotellföretag anser att hållbarhet är av största vikt.
Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Inblandade företag

Dyson

Utmaningen
Många Van de Valk-hotell är ledande inom lyx, komfort och hållbarhet. Restaurangerna, rummen och naturligtvis även toaletter måste uppfylla högsta standard. Van der Valk letade efter den mest lyxiga torkmetoden med det minsta ekologiska fotavtrycket.

Lösningen
Gästerna på Van der Valk-hotellen får ett effektivt sätt att tvätta och torka händerna, samtidigt som koncernen uppfyller sina hygien- och hållbarhetsmål.

Elegant design
Den minimalistiska designen på Dyson Airblade Wash+Dry handtorken bidrar till hotellens lyxiga utseende. Eftersom gästerna tvättar och torkar händerna i diskbänken behöver man inte installera separata torkmetoder. Det betyder att papper som ligger runt omkring, vattendroppar på golvet och bomullsrullar som har slutat att fungera hör till det förflutna.


Produktkopplingar

Dyson Airblade Wash+dry

Det snabbaste sättet att torka händerna på ett hygieniskt sätt med HEPA-filtrerad luft.


Relaterade projekt

Avalon Hotel

Avalon Hotel

Göteborg


Bofors Hotell

Bofors Hotell

Ombyggnad | Bofors | 8,0 Mkr

Ombyggnad av hotell som består av en byggnad i Karlskoga på 5 våningar. Själv...


Clarion Hotel

Clarion Hotel

Nybyggnad | Stockholm | Ca 400 Mkr

Nybyggnad av hotell som består av en byggnad i Stockholm på 7 våningar. Själv...

Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport

Nybyggnad | Sigtuna | 800 mkr

Nybyggnad av hotell som består av en byggnad i Sigtuna med 414 lägenheter på ...


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår