Inblandade företag

Cosentino Scandinavia AB

First Hotel Reisen är ett förstklassigt hotell i centrala Stockholm. Hotellet har en stolt historia, utsikt över vattnet och Gamla stan, och ligger bara ett stenkast från Kungliga slottet. Dess ursprung från 1600-talet är fortfarande synligt, även om First Hotel Reisen har renoverats och moderniserats noggrant. 140 rum och sviter finns antingen med utsikt över vattnet och Skeppsholmen eller den pittoreska gamla stan. Färjor till Djurgården, Kungsträdgården och butikerna och nöjen runt Stureplan och Biblioteksgatan ligger alla inom 10 minuters promenad.

Detta är ett toalettprojekt i badrummet i ett stort antal hotellrum. Silestone® användes för 200 rum och den valda färgen var Yukon från River Series i 20 och 12 mm. Färgen är som hotellets klassiska och tidlösa, Yukon är en matt vit med fina gråtoner som ger badrummet en friskhet. Arkitekterna för projektet är Eye Interior, som har nästan 20 års erfarenhet av nyckelfärdiga projekt i hela Europa med kunder som First Hotels bland många andra. Lösningen för renovering och installation av alla nya badrumsinredningar för detta hotell gjordes av Multi Montage AB.


Produktkopplingar

Badrum

Design och stil till badrummet

Integriteten är ett viktigt element i ditt hem, och ditt badrum ...


Relaterade projekt

Avalon Hotel

Avalon Hotel

Göteborg


Bofors Hotell

Bofors Hotell

Ombyggnad | Bofors | 8,0 Mkr

Ombyggnad av hotell som består av en byggnad i Karlskoga på 5 våningar. Själv...


Clarion Hotel

Clarion Hotel

Nybyggnad | Stockholm | Ca 400 Mkr

Nybyggnad av hotell som består av en byggnad i Stockholm på 7 våningar. Själv...

Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport

Nybyggnad | Sigtuna | 800 mkr

Nybyggnad av hotell som består av en byggnad i Sigtuna med 414 lägenheter på ...


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår