Inblandade företag

Cosentino Scandinavia AB

Motel L ligger i Älvsjö, Sverige, bredvid det stora Stockholmsmässan. Detta hotell är det andra Motel L som görs efter de första invigningarna 2014 i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Skaparen och formgivaren Lisa Bengtssons får med sina spännande mönster och illustrationer Motell L ett mycket personligt visuellt uttryck som också pryder väggarna i det nya hotellet med sina vackra och fantasifulla mönster. Hotellet byggdes 2017 med 9 våningar och totalt 169 rum.

Projektledare Patrick Beining från Cosentino Scandinavia var ansvarig för Silestone® i detta projekt och beskriver några av fördelarna med att välja de svarta fåfängstopparna; ”Eftersom Silestone® från Cosentino har de perfekta egenskaperna för bänkskivor i badrummet valdes materialet. Negro Tebas i 20 mm är en prisvärd topp med stil som matchar konceptet och strategin hos Motel L. Med låg absorptionsnivå, hög reptålighet och praktiskt taget inga fogar kommer badrumsytan att förbli oförändrad efter daglig användning och passar ett hektiskt hotell miljö. Badrummen är personliga utrymmen där man ska känna sig avslappnad och uppdaterad. Det finns ingen anledning att dessa områden ska vara tråkiga eller ha mindre design. Silestone återuppfinner den traditionella utformningen av badrumsutrymmet med dess format, mindre fogar och visuell kontinuitet.”


Produktkopplingar

Badrum

Design och stil till badrummet

Integriteten är ett viktigt element i ditt hem, och ditt badrum ...


Relaterade projekt

Avalon Hotel

Avalon Hotel

Göteborg


Bofors Hotell

Bofors Hotell

Ombyggnad | Bofors | 8,0 Mkr

Ombyggnad av hotell som består av en byggnad i Karlskoga på 5 våningar. Själv...


Clarion Hotel

Clarion Hotel

Nybyggnad | Stockholm | Ca 400 Mkr

Nybyggnad av hotell som består av en byggnad i Stockholm på 7 våningar. Själv...

Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport

Nybyggnad | Sigtuna | 800 mkr

Nybyggnad av hotell som består av en byggnad i Sigtuna med 414 lägenheter på ...


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår