Vad innebär energiomställningen för dig?

Datum: 12 Feb 2024

Elektrifieringen möjliggör för fastighetsägare att hantera energi mer effektivt

Elektrifieringen skapar en enorm möjlighet för fastighetsägare att hantera energi mycket mer effektivt. Eaton påskyndar detta skifte genom att göra det enklare att integrera förnybar energi, energilagring och infrastruktur för laddning av elfordon. Vi kallar det Buildings as a Grid.

Behovet av grönare energi kräver flexibla energisystem
Med en global övergång till mer förnybar energi har vi möjlighet att hitta nya sätt för våra energisystem att fungera.

Eaton utvecklar den teknik och de produkter som behövs för att hjälpa dig att delta i energiomställningen av samhället och övergången till grönare energi. Med våra lösningar kan infrastrukturen byggas om för att hantera och optimera integrationen av förnybar energi – så att du kan använda en mer effektiv och hållbar energi till en lägre kostnad.

Buildings as a Grid
Byggnader kräver mycket energi. Och i framtiden kommer de att kräva mycket mer energi. Därför är effekten av att använda energi smartare avgörande.

Ny teknik innebär att vi nu kan använda våra byggnader som ett elnät. Transporterna förändras, och med fler elbilar på vägarna måste vi kunna ladda dem effektivt utan att överbelasta elnäten.

På Eaton har vi utvecklat vår metod Buildings as a Grid för att förena energibehoven hos byggnader och elbilar med förnybar energiproduktion på plats. Vår metod stöder driften av ett laddningssystem för elfordon.

Ta reda på hur vi kan hjälpa dig om du funderar på att installera elbilsladdare i din anläggning.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår