Säker elbilsladdning för alla behov

Datum: 17 Apr 2024

Eatons nya Green Motion-sortiment av laddare för elbilar erbjuder ett komplett utbud av AC- och DC-laddare för normal- och snabbladdning, energihanteringssystem och avancerad programvara. Elbilsladdarna är utformade för både inomhus- och utomhusbruk, med lösningar som passar allt från bostäder till kommersiella byggnader och offentliga parkeringar.

AC-laddare för normalladdning
Våra AC-laddare uppfyller laddningsspecifikationerna för alla typer av elbilar med en typ 2-anslutning. De är perfekta för bostads- och flerfamiljshus eftersom de kan monteras på vägg eller golv, och deras kompakta design kräver mindre utrymme.

DC-laddare för snabbladdning
Vårt sortiment av DC-laddare för elfordon erbjuder enkel installation med flera monteringsalternativ. Vi erbjuder både CCS 2- och CHAdeMO-kontakter som stöder alla typer av elbilar på marknaden. Sabotagekontroll, galvanisk isolering och avancerad cybersäkerhetsteknik ger ökad säkerhet. Perfekt för destinationsladdning och på offentliga och privata parkeringsplatser.

Våra lösningar är beprövade och vi erbjuder en omfattande portfölj med projektledningskapacitet - från ett brett utbud av elbilsladdare till energihanteringssystem och programvara. Allt från en enda leverantör.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår