Förstklassig säkerhet med NZM effektbrytare

Datum: 4 Jun 2024

Toppmoderna effektbrytare som gör mer än att bara skydda utrustning och system på ett pålitligt sätt - upptäck nästa generations digitala effektbrytare som skyddar människor, fastigheter och lönsamhet.

Varje elfel i en kommersiell byggnad ökar riskerna för människor, fastigheter och verksamhetens lönsamhet. En grundförutsättning för en säker drift är att garantera en kontinuerlig strömförsörjning och samtidigt minska riskerna till ett minimum. Det största problemet vid underhåll är risken för ljusbågar, vilket kan få allvarliga konsekvenser för säkerheten och kontinuiteten i verksamheten.

Eatons NZM-serie av digitala isolerkapslade effektbrytare (MCCB) förbättrar säkerheten och systemets användbarhet samt överträffar de skyddsnivåer som specificeras i aktuella regelverk. De ökar effektiviteten, minskar stilleståndstiden och möjliggör för förutsägbart och enkelt underhåll.

Eatons globalt tillgängliga NZM-serie passar perfekt till moderna energidistributionssystem. Upptäck en effektbrytare som ger högsta möjliga säkerhet.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår