V-Mat Eco – hållbar och fri från gifter!

Datum: 13 Nov 2020

Det unika mönstret rengör i alla riktningar, och den öppna strukturen tar effektivt hand om den grova smutsen.

Tunga matvagnar körs lätt över V-Mat Eco därför har många köpcenter valt V-Mat Eco både i den vanliga entrén och i sina karuseller. Installation av AA Golvbehandling AB

V-Mat Eco monterad med taktila stråk i en sjukvårds entré. Monterad av Entrebolaget AB


Design inte bara för syns skull
V-Mat Eco är diskret snygg och passar i alla typer av entréer med höga krav på funktion och design. Det karriäristiska V-mönstret är inte bara till för syns skull utan det är mönstret som gör V-Mat lika effektiv oavsett vilket håll du kommer.

Gör som oss och ta ansvar för miljön!
V-Mat Eco är fri från PVC, ftalater och andra skadliga ämnen. Och inte nog med det. Att investera i en effektiv skrapmatta förlänger livet på dina golv. V-Mat Eco är det hållbara alternativet för objekt med höga miljökrav som exempelvis skolor, kommuner och andra offentliga miljöer.

Tillbehör som lyfter en installation
Delningslister har mer än bara en funktion. Du kan enkelt lägga in taktila stråk med hjälp av delningslister. De delar även in mattan i mindre enheter, det underlättar när personalen skall rengöra under mattan. En effektiv matta behöver lyftas bort för det samlas mycket grus och sand under mattan.

Flexibel och mångsidig
V-Mat Eco är mycket stabil för både värme och kyla - utan att varken krympa eller växa - därför kan mattan läggas så väl utanför som innanför dörren. Tack vare hårdheten (73 shore) så klarar den tunga transporter/vagnar och används därför med fördel i tungt belastade entréer.

Moduluppbyggnaden gör det enkelt att rita in mattan i såväl små som stora entrélösningen och den är oslagbart lätt att driftsätta. Du lägger V-Mat Eco ovanpå golvet eller i ingjuten grop, och som tillbehör finns en rad olika lösningar på lister – för ingjutning, delning eller som ramp. Vi har monteringsanvisningar och proffskunskap. Kontakta oss redan idag!

V-Mat Eco web

Folder V-Mat Eco

V-Mat Eco Byggvarubedömning

Oberoende miljöklassning av SundaHus

VP Matting Folder

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår