Minska CO2-utsläppen med Vileda Professional!

Datum: 30 Sep 2021

CO2 utsläppen är sedan länge i fokus och den senaste rapporten från FN:s klimatsekretariat (UNFCCC), lyfter fram att arbetet går för långsamt. Vileda Professional har skapat en helt ny produktserie där alla produkter har tillverkats på ett hållbart sätt av återvunnen polyester och märkts med ett “r” som i recycling.

r-MicroTuff Swift och Swep r-MicroTech är våra första produkter som innehåller helt eller delvis återvunnet material. Två PET-flaskor (0,5L) blir en ny r-Micro Tuff Swift mikrofiberduk. Genom att återvinna 2.000 PET-flaskor till 1.000 nya r-MicroTuff Swift mikrofiberdukar minimerar vi vårt fotavtryck och minskar CO2-utsläpp motsvarande 100 mils bilkörning. Produkterna håller samma höga kvalitet som våra mikrofiberdukar gjorda av nytt material och självklart är de Svanenmärkta, licens 4083 0006.

”Clean meets green” är vårt stora kliv mot hållbar rengöring. Nu kan vi tillsammans göra skillnad. Läs mer på vår hemsida om vårt hållbarhetsarbete och vårt nya r-sortiment.

Filmklipp om Clean meets green – vårt hållbarhetsarbete

Filmklipp om r-MicroTuff Swift

Filmklipp om Swep r-MicroTech

Läs mer om r-sortimentet här
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här
Läs mer om r-MicroTuff Swift här
Läs mer om Swep Duo r-MicroTech här

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår