Hösten är här!

Datum: 6 Dec 2021

Hösten är här!

Regn och rusk gör att vi drar in smuts, våta löv och snart kommer snön. Det är inte bara hög tid att byta till vinterdäck utan även kontrollera att din entré ser snygg ut och stoppar smutsen innan den kommer in. V-Mat Eco, V-Mat och V-Mat Duo är diskreta, snygga och passar i alla typer av entréer med höga krav på funktion och design. Det karriäristiska V-mönstret är inte bara till för syns skull utan det är mönstret som gör V-Mat lika effektiv oavsett vilket håll du kommer.

Tänk hållbart

Det är viktigt att tänka hållbart för både ute- och innemiljö. Det är inte bara att V-Mat håller stilen i flera år. Med ett bra entrésystem så sparar du dina golv och minimerar golvets underhåll. Gör du som många idag och tar fram blå skoskydd i plast för att inte dina kunder/besökare/patienter ska dra in smuts? Då är det dags att tänka hållbart och minimera användningen av plast. Norska företaget Aibel i Haugesund, bland annat verksamt inom havsbaserad vindkraftsindustri, har lagt in V-Mat Duo i samtliga entréer och sparar 7 000 skoskydd per dag. På ett år sparar de in 2-3 miljoner skydd och personalen sparar tid genom att slippa sätta på sig och ta av sig skydden. Ledning, personal och lokalvårdare är mer än nöjda med både beslutet och resultatet.

Flexibel och mångsidig

Alla våra V-Mat är stabila för både värme och kyla - utan att varken krympa eller växa - därför kan mattan läggas så väl utanför som innanför dörren. Tack vare hårdheten (73 shore) så klarar den tunga transporter/vagnar och används därför med fördel i tungt belastade entréer.

Moduluppbyggnaden gör det enkelt att rita in mattan i såväl små som stora entrélösningen och den är oslagbart lätt att driftsätta. Du lägger V-Mat ovanpå golvet eller i ingjuten grop, och som tillbehör finns en rad olika lösningar på lister – för ingjutning, delning eller som ramp. Vi har monteringsanvisningar och proffskunskap. Vi kan vara med från projektstart till installation och tar gärna del i kontakten med arkitekten, projektören, byggherren eller inredaren för att skapa den mest effektiva lösningen utan göra avkall på smakfull design och effektivitet. Kontakta oss redan idag!Länk till V-Mat webLänk till V-Mat Duo webLänk till Folder V-Mat EcoLänk till V-Mat Eco ByggvarubedömningLänk till V-Mat Eco ByggvarubedömningLänk till oberoende miljöklassning av SundaHusLänk till VP Matting Folder

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår