TTM FILTRX C450 - Gör rent hus i stora VVS-system!

Datum: 17 Maj 2024

Nya TTM FiltrX C450 är ett betydligt större systemfilter än Mag250 som nu också byter namn till FiltrX C250. Systemfilterna är avsedda för värme- eller kylsystem där systemvätskan är kraftigt nedsmutsad av magnetit och smuts och levereras med en filterpåse med maskstorlek 1 micron. FiltrX C450 har mer än dubbelt så stor filterkapacitet än sin föregångare vilket bidrar till ett längre underhållsintervall i stora VVS-system.

TTM:s systemfilter renar och förebygger driftproblem samtidigt som livslängden förlängs på systemkomponenterna och kyl-/uppvärmningskostnaderna minskar. FiltrX är enkel att installera och driftsätta och kan användas både för permanent installation eller tillfällig drift.

Tack för senast!
STORT TACK till alla er som besökte oss på Nordbygg och gjorde mässan till en succé. Under mässan presenterade vi flera produktnyheter som snart når marknaden. Förutom produktnyheterna var våra uppkopplade produkter med Modbus och hållbart återbruk av shuntgrupper extra uppskattade. Om du missade att träffa oss där men ändå vill veta mer om hur du kan effektivisera dina värme- eller kylsystem, kontakta oss så ser vi till att svara på alla dina frågor!

Efter sommaren utökar vi produktsortimentet ytterligare med en rad nyheter, som alla kommer att presenteras här i Byggfaktas nyhetsbrev. Missa inte det!

Så här kan systemvätskan se ut i ett golvvärmesystem

Referensprojekt från TTM Energiprodukter AB

Akademiska Sjukhuset

Akademiska Sjukhuset

Ombyggnad | Uppsala | 60,0 Mkr

Ombyggnad av sjukhus/lasarett som består av en byggnad i Uppsala på ett vånin...

Lunds Universitets datacentral

Lunds Universitets datacentral

Nybyggnad | Lund | ca 200 mkr

Nybyggnad av universitet, högskola som består av en byggnad i Lund. Själva by...

Operahuset

Operahuset

Köpenhamn

Simonsland

Simonsland

Ombyggnad | Borås | 300 mkr

Ombyggnad av samlingslokal som består av en byggnad i Borås på 4 våningar. Sj...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår