Få fram värmen!

Datum: 18 Okt 2021

Visste du att 75 % av alla felanmälningar från boende i flerbostadshus gäller allt för låga temperaturer inomhus? Den största orsaken till varierande värme i en fastighet är att värmesystemet innehåller bunden luft, smuts och magnetit som fastnar på värmeförande ytor, vilket ger sämre energiöverföring. Det brukar visa sig genom att radiatorer och golvvärmeslingor har ojämn värme, är kalla eller att det uppstår oljud från värmesystemet. Så istället för att lufta manuellt, reparera och byta ut komponenter i förtid, kan du enkelt bli av med problemen och förebygga dem genom att installera TTM NoXygen® undertrycksavgasare.

TTM NoXygen® är enkel att installera, driftsätta och underhålla. Redan från start börjar enheten avlägsna den bundna luften, samla upp smuts och magnetit ifrån systemet. TTM NoXygen® optimerar sedan systemvätskan kontinuerligt vilket bidrar till att systemkomponenterna håller längre eftersom slitaget och rostangreppen minimeras. Ojämn värmefördelning orsakad av luft återgår till en jämn värmefördelning i fastigheten och ger lägre returtemperaturer. Det gör att man både kan minska sina energikostnader med över 5% och reducera antalet felanmälningarna som gäller allt för låga temperaturer inomhus!

Läs mer här!

Referensprojekt från TTM Energiprodukter AB

Akademiska Sjukhuset

Akademiska Sjukhuset

Ombyggnad | Uppsala | 60,0 Mkr

Ombyggnad av sjukhus/lasarett som består av en byggnad i Uppsala på ett vånin...

Lunds Universitets datacentral

Lunds Universitets datacentral

Nybyggnad | Lund | ca 200 mkr

Nybyggnad av universitet, högskola som består av en byggnad i Lund. Själva by...

Operahuset

Operahuset

Köpenhamn

Simonsland

Simonsland

Ombyggnad | Borås | 300 mkr

Ombyggnad av samlingslokal som består av en byggnad i Borås på 4 våningar. Sj...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår