T-Mat Smart - Tar effektivt hand om smutsen samtidigt som den döljer den

Datum: 4 Okt 2011

Visste du att 80 % av smutsen i byggnader kommer utifrån? Effektiva skrapmattor stoppar smutsen redan i dörren. Lägg sedan till en effektiv torkmatta och du har en entrélösning som gör daglig rengöring lättare och slitaget mindre.

T-Mat Smart är en högklassig textilmatta som effektivt tar hand om smutsen och gömmer den. T-Mat Smart håller din entré snygg längre. Minskad nedsmutsning gör den dagliga rengöringen lättare och slitaget mindre. T-Mat Smart är en effektiv och snygg torkmatta som passar till de flesta entréer. Den placeras helst som sista steget i en komplett entrélösning tillsammans med en skrapmatta, annars ensam där det inte finns plats eller behov av en skrapmatta.

För mer information klicka på bilden eller länken nedanför.

Mer om produkten T-Mat Smart

T-Mat Smart

Tar effektivt hand om smutsen samtidigt som den döljer den

80% av smutsen i byggnader kommer utifrån. Effektiva skrapmattor stoppar smutsen redan i dörren. T-Mat Smart är en högklassig textilmatta som effektivt tar hand om smutsen och döljer den. Den placeras helst som sista steget i en komplett entrélösning tillsammans med en skrapmatta eller ensam där det inte finns plats eller behov av en skrapmatta. Minskad nedsmutsning gör den dagliga rengöringen lättare och slitaget mindre.

T-Mat Smart

T-Mat Smart

Produktöversikt

Läs mer

T-Mat Smart SE PDS

Läs mer

T-Mat Smart Skötselråd

Läs mer

Broschyr - Entrélösningar

Läs mer

Svanen

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår