Stilrent. Osynligt. Och precis som du vill ha det.

Datum: 12 Sep 2023

Bilderna illustrerar inbyggnadslösningar som introduceras i Mora Armaturs sortiment under hösten 2023 samt delar ur det övriga sortimentet från X Collection. Miljöbilder bland annat från HEAT by Sophia Lie på varuhuset NK i Stockholm.

Optimera badrumsdesignen med sömlösa inbyggnadslösningar från Mora X Collection

Oavsett vilken designidé du har för badrummet – om det är att förhöja estetiken, funktionaliteten eller komforten – kan du förverkliga den med Mora Armaturs designkollektion Mora X Collection.

X Collection är ett noga utvalt inredningssortiment av tvättställ, badkar och speglar i högklassiga material och med tidlösa former. I kollektionen ingår även matchande blandare och duschar för ett stilrent helhetsintryck. De passar utmärkt i offentliga såväl som i privata miljöer.

I höst kompletteras X Collection dessutom med nya inbyggnadslösningar i INXX II-serien som med sin diskreta och eleganta utformning sätter en helt ny standard för inbyggda duschar.

Inbyggnadsduscharna kommer i flera olika utföranden och färger, vilket möjliggör en flexibel och personligt anpassad design. Utan några synliga skruvar byggs duschen sömlöst in i kakelväggen eller taket, vilket ger badrummet en mer exklusiv och sober look.

Genom att välja produkter ur X Collection blir det enklare att uppnå en sömlös och stilfull känsla i badrummet, där design, funktion och detaljer knyts ihop till en harmonisk helhet. Det var också anledningen till att Sophia Lie valde dessa produkter till det splitternya flagship-spa som nyligen öppnade på NK i Stockholm.

– Badrumsinredningen från Mora Armatur bidrar verkligen till att förhöja känslan och helheten med sin stilrena design och goda kvalitet, säger Sophia Lie, modell och grundare till HEAT by Sophia Lie.

I det nya spat syns bland annat Mora Armaturs nya inbyggnadsblandare och -duschar samt speglar med inbyggt skydd mot imma, vilket passar utmärkt i varma och ångiga miljöer.

Inbyggnadsduscharna uppfyller givetvis EU-taxonomins kriterier kring vattenbesparande installationer med angivna högsta vattenflöden. De är även godkända enligt Säker Vatten, har ett återströmningsskydd enligt EU-standard SS-EN 1717 och ett säkerhetsstopp vid 38 grader.

Vill du veta mer om X Collection och de nya inbyggnadslösningarna? Kontakta din återförsäljare eller klicka här för att komma till vår nya produktkatalog.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår