Därför ska du lära känna Mora X Collection

Datum: 24 Maj 2023

Skräddarsytt för ditt projekt. Har du upptäckt möjligheterna med X Collection?

Bekanta dig med ett sortiment som bjuder in till kreativitet
Mora X Collection består av badkar, tvättställ och speglar samt kranar och duschar i serierna MORA INXX II, MORA IZZY och MORA REXX. Här hittar du blandare med de finaste materialen och ytbehandlingarna, där innovativ teknik möter en modern stilren design.

Matcha med runda eller rektangulära speglar i en rad olika storlekar och ramstilar, med mjuk bakgrundsbelysning och smarta funktioner för en inbjudande upplevelse. Och alla badkar och tvättställ går att få i valfri kulör – från lågmält greige till knalliga pasteller. En ultimat bad- och duschupplevelse i världsklass.

Badkar och tvättställ som kombinerar funktion och estetik
MARE-serien är döpt efter det latinska ordet för hav. Högklassig akryl med tidlösa former och smidig funktion. Stilrena badkar i en mångfald av utföranden, formgivna för maximal badupplevelse. Finstämd estetik gör MARE till ett smycke i badrummet.

LAVA-serien tillverkas av tålig mineralkomposit som har en värmeisolerande verkan. Serien förenar modern design med hög komfort. I serien LAVA ingår även två rundade tvättställ i samma högkvalitativa mineralkomposit.Speglar med belysning och smarta funktioner
MORA CAVA är en spegel med stilren design och stämningsfull bakgrundsbelysning som höjer standarden på badrummet. MORA SOLO har en snygg ram i mattsvart aluminium som omsluter en LED-list. Båda dessa serier är skyddade mot imma och har en enkel och självklar design.

MORA CARA har ett slimmat utförande med dold LED-belysning i ramen och möjlighet att välja till Bluetooth-högtalare för att göra badrummet komplett. CARA påminner om SOLO, men har en vit akrylram och touch-funktion för att styra belysningen. Med inställbar ljusstyrka och ton, så att du kan anpassa den till badrummets stämning.

I vilken färg du vill
X Collection är en kollektion som är här för att stanna och växa sig allt större. Allt för att maximera valfriheten i badrummet – i såväl färg som form och material. Tidlösa former, taktila material och friheten att välja vilken färg du vill skapar ett unikt badrum skräddarsytt för just dig och ditt projekt.

Om Mora Armatur
Mora Armatur förenar exklusiv design med hantverk samt innovation. Och i badrum och kök världen över finns våra produkter, som är noga utvalda för att möta proffsens krav på design, funktion och kvalitet. I snart ett sekel har vi tagit fram ikoniska produkter och drivit designutvecklingen i Skandinavien. Och det är något vi tänker fortsätta med!Läs mer om hur vi arbetar på moraarmatur.se.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår