SALTO Danalock V3 – Skapa din smarta dörr

Datum: 4 Feb 2021

Marknaden för smarta lås till hemmet växer. Byggföretag vill inte gärna hantera nycklar vid t.ex. rotrenoveringar och hemtjänstpersonal kan känna obehag av att hantera nycklar till flera hem. Med Danalock, kan dörren istället öppnas med en app i mobilen.

SALTO DANALOCK V3
Danalock V3 är ett smart, motordrivet vred som monteras på insidan av dörren. Därför är det inget synligt på utsidan av dörren vilket är ett krav från många fastighetsägare idag. Det är kompatibelt med de flesta standardlås och därför behöver inte befintliga lås- och dörrhandtag bytas ut.

SALTO DANAPAD
Danapad är en knappsats som ansluts trådlöst till Danalock V3. Dörren kan därför öppnas med en kod av personer som inte har en mobiltelefon.

SALTO DANALOCK UNIVERSALMODUL
Med Universal Module kan du även inkludera elektriska garageportar, grindar eller liknande som då kan öppnas via Danalock appen.

SALTO DANABRIDGE
SALTO Danabridge fungerar som en smart bro mellan ditt Danalock V3 och din lokala router. Det gör att du kan låsa, låsa upp och kontrollera åtkomst till hemmet via din mobiltelefon oavsett var du befinner dig.

FLEXIBILITET
Det är fritt att bestämma vem som ska öppna dörren med nyckel, via mobiltelefon eller med en kod. Vid rotrenoveringar kan tex lägenhetsinnehavaren använda nyckel medan hantverkarna öppnar med sin mobiltelefon under tider de ska arbeta i lägenheten (ex må-fre 7-16).

HÖG SÄKERHETSSTANDARD
Danalock V3 arbetar med AES256, som är den mest avancerade krypteringsmetoden för dataöverföring och TPM ("Trusted Platform Module"), dvs. lagring av krypterade nycklar.

Mer om produkten DANALOCK V3

DANALOCK V3

Marknaden för smarta lås i bostäder växer och det finns stor efterfrågan på enkla men säkra lösningar. SALTO har utvecklat ett universellt smart dörrlås som kan ersätta den traditionella nyckeln till hemmet med ett elektroniskt, batteridrivet system som gör det möjligt för använda en smartphone för att låsa upp eller låsa dörren till ditt hem. Danalock V3 installeras på insidan av dörren och ersätter befintligt vred, inget sysnligt på utsidan. I sortimentet finns, förutom Danalock V3 motordrivet vred, Danapad knappsats, Danalock universalmodul för t.ex. garage och DanaBridge som gör att du kan hantera din dörr på distans.

De är enkla att installera och eftermontera, erbjuder nyckelfria och mobila alternativ, kan anslutas till smarta hubbar och enheter som termostat och larm (via BLE, Z-Wave / ZigBee / HomeKit) och stödja integrationer via en lång lista över teknologipartners. Med AES256bit kryptering i kommunikationen kan du känna dig trygg och säker.

DANALOCK V3

DANALOCK V3

Produktöversikt

Läs mer

SAL-SE-RES 02-20

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår