Flexibel passerkontroll för dagens hälso- och sjukvård

Datum: 16 Nov 2023

Förbättra säkerheten för patienter, besökare och personal, säkra dyr medicinsk utrustning och tillgångar och skydda data med bekväm, nyckelfri smart passerkontroll från SALTO.

Sjukvårdsinrättningar har unika utmaningar när det gäller passerkontroll och behörighet. Samtidigt som de måste erbjuda en välkomnande miljö, ofta dygnet runt, för en ständigt föränderlig användarbas, behöver anläggningar för boende och personal strikta kontroller för att skydda patienter, personal, besökare och leverantörer.

Specifika områden som operationssalar, läkarmottagningar, apotek, laboratorier, läkemedelsskåp och kirurgiska avdelningar har alla olika säkerhets- och tillgänglighetsbehov. Förutom dörrar, skåp, vagnar och specialiserad medicinsk utrustning behöver alla tillträdeskontroll.

VIKTIGA FÖRDELAR

  • Förenklad säkerhet och tillträdeshantering till flera platser på en enda plattform.
  • Beredskap för nödsituationer med funktioner för låsning och öppning i realtid.
  • Eliminerar problem med borttappade/kopierade nycklar och förbättrar dokumentationen.
  • Hygieniskt beröringsfritt, nyckelfritt tillträde och med antimikrobiella ytor.

Elektroniska lås är säkrare och enklare att hantera än mekaniska nycklar, vilket är särskilt viktigt i en medicinsk miljö där säkerheten är av yttersta vikt.

SALTO Space kan integreras med befintliga CCTV-, larmövervaknings-, brand- och andra byggnads-/personalhanterings- och säkerhetssystem, vilket ger centraliserad kontroll på en plattform.

Kontakta din auktoriserade SALTO-partner eller besök www.saltosystems.se

Mer om produkten SALTO Space

SALTO Space

Webbaserad, helintegrerad, fristående plattform för administration av passerkontroll.

SALTO SPACE

SALTO SPACE

Smart och virtuellt nätverk

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår