SALTO lanserar Homelok, en allt-i-ett lösning för flerbostäder

Datum: 22 Nov 2022

SALTO Homelok är en allt-i-ett smart passerkontrolllösning som levererar hård- och mjukvaruteknik för bostadsmarknaden.

SALTO Homelok möjliggör en förbättrad nyckelfri upplevelse för boende och enklare vardag för fastighetsförvaltare, samtidigt som säkerheten stärks. SALTOs banbrytande mix av molnbaserad och fristående SVN-teknik optimerar tilldelning av behörigheter, vilket minskar behovet av komplex it-infrastruktur. Homeloks smarta accesslösningar för bostäder är anpassade för flerbostadshus, lägenheter, semesteruthyrning och hemservice.

Oiartzun, Spanien, september 2022 - SALTO Systems, en global ledare inom smarta elektroniska passersystemlösningar inom hotell- och kommersiella industrin, lanserar en ny plattform riktad mot bostadsmarknaden. SALTO Homelok är inriktad på att revolutionera bostadsmarknaden med en allt-i-ett-lösning som integrerar smart passerkontrollteknik, hårdvara, molnmjukvara, digitala nycklar i ett smart boende-ekosystem.

"Smarta hem blir allt populärare", säger Iñigo Unanue - Global Residential Lead, på SALTO Systems. “Boende vill ha en smidig åtkomst, utan att behöva hantera flera nycklar och fastighetsförvaltare vill ha en lösning som är lätt att hantera. Alla vill ha fysisk säkerhet och skydd för sina tillgångar men samtidigt också en bra upplevelse. SALTOs bostadslösning Homelok levererar allt detta och mycket mer samt tillhandahåller praktiska, säkra och teknikoptimerade bostadslösningar. SALTO Homelok erbjuder smarta passerkontrolllösningar till hela bostadsmarknaden, från bostadskomplex till småhus, semesteruthyrning och hemtjänsten. SALTO Systems elektroniska låslösning är modern och enkel att installera och underhålla utan kostnaden och komplexiteten med traditionella passerkontrolllösningar.

SALTO Systems levererar banbrytande innovation med en unik kombination av flexibilitet och kontroll med en marknadsledande produktportfölj för sin bostadslösning. Med särskilt fokus på fem faktorer:

  • Operationell effektivitet
  • En bra upplevelse för fastighetsägare och boende.
  • Garanterad integritet och säkerhet
  • Framtidssäker SVN-baserad teknik
  • En aktör i ett Smart Living Ecosystem
SALTO ger den ultimata allt-i-ett-upplevelsen för boende och fastighetsförvaltare. Från ett brett utbud av produkter till den molnbaserade programvaran tillgänglig via webb- och mobilapplikationer till en branschledande digital nyckelfri upplevelse via Homelok-appen, Apple Wallet och fysiska nyckelkort.

Genom att samarbeta med ledande teknikpartners och fastighetsförvaltningssystem (PMS) kan SALTO erbjuda ett helt integrerat och uppkopplat smart living-ekosystem som förbättrar boendeupplevelsen och effektiviserar fastighetsdriften.

Alla SALTO Homelok-användare drar nytta av ett globalt stöd från ett världsomspännande nätverk av SALTO-kontor och certifierade partners.

För att ta reda på mer om SALTO Homelok, besök vår webbplats saltosystems.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår