GRIFFWERK LLC


Produktkopplingar: KNX

KNX

Ett enkelt och energieffektivt system som uppfyller framtidens krav på "smarta hem".

Griffwerk GmbH står för högkvalitativa, designorienterade beslaglösningar, dörrhandtag och skjutdörrsystem för både objekt- och bostadsområden. Tack vare den stora affärsframgången tog man 2013 även hänsyn till den starka expansionen på det fysiska planet: I den nybyggda företagsbyggnaden i Blaustein nära Ulm utvecklas Griffwerks sortiment ständigt på 3 500 kvm logistikyta och i det angränsande kontorsbyggnaden på 1 000 kvm.

Arkitekturen av den nya byggnaden skapade också utrymme för produktivt arbete och nya idéer. Exponerad betongoptik, högkvalitativa ekgolv och generösa glasytor är bara några av de eleganta inslagen i den nya byggnaden med en enkel och samtidigt öppen design.

Under genomförandet av elinstallationen byggde Griffwerk på intelligenta lösningar från JUNG. Förutom strömbrytare, uttag och nätverksanslutningar används också KNX-rumskontroller med en briljant OLED-display här. Belysning, persienner och temperatur styrs bekvämt med en knapptryckning i hela byggnaden. Designen av de olika kontrollerna övertygar med tidlös purism: Den klassiska strömbrytaren LS 990 i alpinvitt passar sömlöst in i den återhållsamma, ljusa inredningsdesignen i den nya byggnaden.

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Fler produkter från JUNG

LS 990 – Design klassiker

LS 990 – Design klassiker

LS 990 är en serie av elektriska brytare och vägguttag från JUNG.


Colourful accents: LS 990 Les Couleurs® Le Corbusier

Colourful accents: LS 990 Les Couleurs® Le Corbusier

Tidlös design, intelligenta teknologier.


JUNG HOME. Just smart.

JUNG HOME. Just smart.

En samling av ljusbrytare, eluttag och strömställare.


KNX

KNX

Ett enkelt och energieffektivt system som uppfyller framtidens krav på "smart...


Referensprojekt från JUNG

Greenhouse

Greenhouse

Kongsberg

BLOX

BLOX

Köpenhamn

Soho Clinic

Soho Clinic

Stuttgart

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår