Jackon Grundlösningar: Välj rätt byggsystem till ditt projekt

Datum: 23 Apr 2019

Jackon Grundlösningar är ett samlingsnamn för alla alternativa produkter som Jackon kan erbjuda för just detta ändamål. Enkel montering och bra kvalité på materialet gör det enkelt att välja grundleverantör till ditt nya hus. Produktgruppen innehåller bl a marknadsledare Siroc® L-element, Siroc® Isolerelement, våra specialelement som vi är bäst på marknaden med samt det smarta element Siroc® Garageelement.

De olika byggsystemen har en kärna av Jackopor® som ger bra isolering samtidigt som den är fuktbeständig, har låg vikt och är enkel att montera. Utsidan är färdigbehandlad och består antingen av en fibercementskiva eller en fiberarmerad betongyta. Ett kantelement med fibercementskiva vägen 30% mindre än ett med betongyta. Gemensamt för alla Jackons Byggsystem är det breda produkt- och tillbehörssortimentet som möjliggör optimala lösningar för alla projekt med en effektiv och säker byggprocess.

Hjälp med att välja rätt
Jackon Kompletta Grundlösningar innebär att allt man behöver till en komplett grundlösning levereras från Jackon. Vi levererar ”hela paketet”. Vad som är rätt grundlösning för just ditt projekt beror på både krav, professionella bedömningar och personliga preferenser hos de inblandade yrkesverksamma. Det är dock viktigt att ha uppdaterad kunskap om tillgängliga produkter för att välja den bästa lösningen.

Jackon Teknisk Kundservice bistår med tips och råd för ditt projekt. Jackon har allmänna konstruktionslösningar och program för mängdberäkning som ger dig bästa möjliga utgångspunkt för ett bra resultat. Processen att välja, beställa och leverera varor blir både enkel och effektiv för våra kunder. Detta sparar tid, håller kostnader nere samtidigt som det sparar på miljön.

Läs mer om Jackon Grundlösningar i vår broschyr.

Mer om produkten Jackon Kantelement

Jackon Kantelement

Kantelementen som ger dig en bra grund att stå på!

Siroc® L-element

Siroc® L-element

Produktöversikt

Läs mer

Siroc® Isolerelement
Siroc® IsoMax

Siroc® IsoMax

Produktöversikt

Läs mer

Siroc® Balkelement

Siroc® Balkelement

Produktöversikt

Läs mer

Siroc® Garageelement
Siroc® special

Siroc® special

Produktöversikt

Läs mer

SIROC® LJUDFOG

SIROC® LJUDFOG

Produktöversikt

Läs mer

Broschyr - Jackon grundlösningar
Broschyr - Jackon kantelement
Här finner du byggvarudeklarationer
Här finner du MILJÖDEKLARATIONER EPD
Miljö- & byggvarudeklaration för Siroc L-element Betong
Miljö- & byggvarudeklaration för Siroc L-element Fibercement
Miljö- & byggvarudeklaration för Siroc Ljudfog
Här finner du ISO CERTIFIKAT
Här finner du säkerhetsdatablad
Produktdatablad Siroc® Ljudfog
Jackon - Perimeter Wall
Jackon - Siroc
Jackon - Thermomur
Jackon Construction Board

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår