Investera för framtiden med statiska mätare

Datum: 7 Jun 2019

När du väljer Armatecs statiska mätare investerar du för en omställning till smartare teknik och hållbara lösningar. Den statiska mättekniken ger dig tillgång till utförlig och precis mätdata via flera kommunikationsvägar. Förvänta dig långtidsstabila och tillförlitliga mätinstrument som förenar minimalt underhåll med extremt hög mätnoggrannhet.

Hög tillförlighet och precision Statiska vattenmätare bibehåller en hög mätnoggrannhet under hela sin livstid samtidigt som de är underhållsfria precisionsinstrument med bred dynamisk ratio.

Enkelhet Oavsett om du väljer vattenmätare eller värmemängdsmätare, så är våra statiska mätare smidiga att installera samtidigt som de har en LCD-display för enkel avläsning.

Smart vattenmätning Våra smarta mätare med flera kommunikationsmöjligheter ger, tillsammans med digitalisering och IoT, nya möjligheter att skräddarsy lösningar för smart avläsning som ger ökat mervärde.

Investering för framtiden Med statiska mätare installerar du för framtiden. Du får tillgång till detaljerad och precis mätdata för att kunna energieffektivisera, samtidigt som du skapar förutsättningar för mer miljövänliga arbetssätt för att samla in mätdata.

Värdet av mätdata Du kan inte fatta de rätta besluten förrän du har den mätdata du behöver. Statiska mätare ger dig tillgång till en stor mängd data som hjälper dig att övervaka och justera rätt parametrar för att optimera ditt system.Du vet väl om att du snabbt och smidigt kan lägga en beställning via vår e-handel? En stor del av våra produkter finns i lager så passa på att säkra upp inför semestern.

Har du inget e-handelskonto hos Armatec? Skaffa det här!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår