Klimatsmart flödesteknik som gör skillnad

Datum: 30 Sep 2021

När du vänder dig till oss på Armatec kan du förvänta dig inspirerande koncept, smidiga handelsvägar och långsiktig hållbarhet. Vi är övertygade om att vårt hållbarhetsarbete ger ett mervärde för våra kunder på sikt och är en förutsättning i det långa loppet. Därför jobbar vi ständigt med att utveckla och integrera hållbarhet i såväl vår egen som våra kunders verksamheter.

Klimatsmart flödesteknik gör skillnad inom både bygg och industri. Tekniskt kunnande i kombination med kvalitetsprodukter ger oss en bra plattform för att skapa hållbara och energieffektiva lösningar. Ofta är vår dellösning en förutsättning för att ett helt system, till exempel en fjärrvärmeanläggning, ska kunna prestera på topp. Här är några exempel där vår kunskap och våra produkter gör skillnad.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete härArmatec med i teknikrace inom vindkraft
Vindkraft står för drygt fem procent av all elproduktion i världen och den tekniska utvecklingen går i rasande fart. Armatec är med genom sitt specialkunnande i flödesteknik.

Läs mer


Teknikrum i prefab minskar materialspillet
Ju mindre byggmaterial som går till soporna, desto bättre för miljön. Med prefabricerade enheter som Armatec Iziflex går det att reducera materialspillet.

Läs mer


Klimatsmarta fastigheter behöver digitaliserade flöden
Ungefär 20 procent av Sveriges energianvändning går till att värma och kyla bostäder och lokaler. Klimatsmart flödesteknik kan kapa förbrukningen med 10–15%.

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår