NordiCold blir en del av Armatec

Datum: 27 Jun 2022Nytt erbjudande inom Kyla med nya medarbetare och smarta lösningar

Armatecs målsättning är att bli en heltäckande partner för våra kunder. Den 1 april lanserar vi därför ett nytt erbjudande inom Kyla med nya medarbetare och smarta lösningar – NordiCold. Upptäck mer på armatec.se.
LÅGENERGIFLÄKTAR MED EC-MOTOR FÖR KYLNING

Priset på el kan svänga kraftigt och utfasningen av fossila bränslen och kärnkraft medför ytterligare osäkerheter kring prisbilden. Därför finns det goda skäl att satsa på bland annat energisnåla fläktar med EC-motorer för kyldiskar i butiker som säljer livsmedel.


LUFTKYLDA UTOMHUSAGGREGAT FÖR KYLRUM

Våra luftkylda utomhusaggregat lämpar sig för kylsystem i en rad verksamheter. Allt från kylrum i storkök på sjukhus, skolor och äldreboenden till något mindre kylar i konditorier, närbutiker och restauranger. En jämn kyltemperatur bevarar smak och minimerar svinn.


BRETT SORTIMENT BLIR ÄNNU BREDARE

Med nytt erbjudande kommer nya produkter. Från och med april finns det hundratals nya produkter inom kyla att beställa via Armatec e-handel. Om du inte redan är e-handelskund hos oss, rekommenderar vi dig att bli det direkt.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår