Hur håller du koll på vattendropparna?

Datum: 27 Apr 2020

Svenskt Vatten bedömer att många kommuner investerar för lite i sina vattenledningsnät. Visste du att om 20 år, riskerar vi att behöva betala mellan 50 och 100 procent mer för friskt kranvatten, rena sjöar och hav? Det gör det viktigare än någonsin att hålla koll på vattendropparna.

Smart vattenmätning gör att du upptäcker läckage tidigt”, säger Emelie Lindberg, marknads- och produktansvarig för mätare på Armatec. ”Brustna rör och läckande kranar visar sig snabbt med ett precisionsinstrument för mätning, som vår AT 7450A med induktiv mätning. Inga rörliga delar ger noll slitage och bibehållen noggrannhet under instrumentets livslängd.


Ta reda på mer

TA DEL AV VÅR KUNSKAP INOM MÄTNING OCH DIMENSIONERING

Kristoffer Freeman jobbar som Teknisk Säljare på Armatec och delar nu med sig av sin kunskap kring vattenmätare, dimensionering och mätnoggrannhet.

Se videon!

ARMATEC INSTALLATIONSGUIDER

Vi får ofta frågor som rör installation av mätare. För att tillgodose behovet har vi samlat alla våra installationsguider på armatec.se. De är pedagogiska och lättillgängliga både som film och i PDF-form.

Till installationsguiderna

ARMATEC E-HANDEL

Du vet väl om att du snabbt och smidigt kan beställa hela sortimentet via vår e-handel? Om du inte redan är e-handelskund hos oss, se till att bli det idag.

Bli e-handelskund


Mer om produkten Mätare

Mätare

Att mäta ger konkreta kostnadsbesparingar och ett mindre avtryck på miljön. Vårt sortiment består av noggranna och tillförlitliga mätare samt tillbehör och utrustning för de flesta situationer.

Kallvattenmätare

Kallvattenmätare

Produktöversikt

Läs mer

Varmvattenmätare

Varmvattenmätare

Produktöversikt

Läs mer

Lägenhetsmätare

Lägenhetsmätare

Produktöversikt

Läs mer

Värmemängdsmätare
Elmätare

Elmätare

Produktöversikt

Läs mer

Fjärravläsningssystem
Tillbehör

Tillbehör

Produktöversikt

Läs mer

Elmätare AT 7580-EM
Kompaktvärmemätare AT 7500F
Lägenhetsmätare AT 7080A, 7085A
Puls-/Datagivare (M-Bus) AT 7275CY
Varmvattenmätare AT 7029A
Vattenmätare AT 7450A
Vattenmätarkonsoler AT 7358

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår