Hållbara V-Mat

Datum: 4 Feb 2021

V-Mat, V-Mat Duo och V-Mat Eco
Vill du vara säker på att din entré ser snygg ut, stoppar smuts och håller i flera år? Då ska du välja någon av våra skrapmattor V-Mat.


Vill du se hur en entré med V-Mat ser ut efter tio år? Då är du välkommen att besöka Väla shoppingdestination i Helsingborg som ägs av Skandia Fastigheter. Väla lade in V-Mat i omgångar med start 2011 och har i snitt 6 miljoner besökare per år. Tio år senare och 60 miljoner besökare konstaterar både vi och ägarna att entréerna är lika fina!

Första steget till en bra entré är mattor från Vileda Professional. Vi garanterar högsta kvalitet med mattor som klarar tusentals steg varje dag och som håller både form och stil. Skräddarsydda lösningar gör att golvrengöringen går snabbare, blir mer effektiv och mer ergonomiskt. Dessutom till en lägre totalkostnad.

Se till att entrésystemet blir en naturlig del i byggnadens designlösning och planera in din entré i olika zoner. På så sätt får du den bästa lösningen och den mest kostnadseffektiva golvrengöringen. Med rätt zonindelning stoppar det 80% av all smuts från utsidan. Vi utvecklar våra mattor så du ska vara säker på att de håller högsta kvalitet när det gäller både livslängd och smutsupptagning. Självklart håller de också högsta brandklass och har högsta tillgänglighet. Tänk på att din entré kan vara enda vägen ut i händelse av brand i byggnaden.

Vi tar gärna del i kontakten med arkitekten, projektören, byggherren eller inredaren för att skapa den mest effektiva lösningen utan göra avkall på smakfull design och effektivitet. Vi är gärna med från projektstart till installation, allt för att göra din entré så effektiv som möjligt.

V-Mat web

V-Mat Duo web

V-Mat Eco web

Folder V-Mat Eco

V-Mat Eco Byggvarubedömning

Oberoende miljöklassning av SundaHus

VP Matting Folder

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår