Ge dina golv en riktig bra skrapmatta!

Datum: 27 Okt 2017

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck!

Golvet är det första besökaren ser och upplever innanför entrén. Rena och snygga golv bidrar till det positiva intrycket. Smutsiga, ovårdade golv drar ner imagen.

Design inte bara för syns skull
V-Mat Eco är diskret snygg och passar i alla typer av entréer med höga krav på funktion och design - men idag ställs det lika tuffa krav på design och funktion som på miljön. Det är därför vi stolt presenterar V-Mat Eco - ett utmärkt val till objekt där de tuffaste kraven på miljö och hållbara alternativ ställs- t.ex. skolor, kommuner, och andra offentliga miljöer. Med V-Mat Eco kan du fokusera på design samtidigt som du på köpet får en effektiv skrapmatta helt fri från PVC och ftalater.

Stark, flexibel och mångsidig – där har du V-Mat Eco i ett nötskal
En effektiv skrapmatta ska pryda varje entré och bör vara första steget i ett entrésystem. Den ska hålla dina golv både rena och lättskötta. Med V-Mat Eco får du en effektiv skrapmatta som klarar de tuffaste utmaningarna - i miljöer där det förekommer tunga kundvagnar och palltrafik.

Ju tidigare vi får vara med, desto mer sparar du
Vileda Professional är experter på städning och därför vet vi hur du ska göra både för att stoppa smutsen och sedan städa golven på ett kostnadseffektivt sätt. Vårt entrésystem med skräddarsydda lösningar gör att golvstädningen går snabbare, effektivare, blir mer ergonomisk och till lägre totalkostnad.

Första steget till en bra entré är är självklart V-Mat Eco från Vileda Professional.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår