En värld utan kompromisser

Datum: 25 Sep 2019

Komplett tryckhållning och avskiljning med tillgång till kunskap på hög nivå och högkvalitativa tekniska lösningar.

Minskad risk för driftstörningar, ökad livslängd på komponenter och förbättrad energiöverföring får du genom rätt tryck och när luft och smuts lyser med sin frånvaro. Vi på Armatec kan den konsten hela vägen från teori till praktik. Vi ger tips på energieffektiva system och hur du kan optimera olika typer av byggnader. Ta även del av våra kunskapsguider och testa vårt beräkningsprogram VARMBER.STORA BOSTADSHUS
Utmaningar med ljud, vattenkvalitet och inneklimat växer ofta med byggnadens storlek. Satsa därför lite extra på bra lösningar för tryckhållning och avskiljning.


KONTOR
Större glasytor i kontorsbyggnader gör det allt viktigare att hushålla med energin. En förutsättning för det är korrekta trycknivåer och rena system.


SKOLOR OCH FÖRSKOLOR
Resurserna är ofta begränsade i skolans värld. Därför är det extra viktigt med tryckhållning och avskiljning – för ett gott inneklimat och för låga drift- och underhållskostnader.


Se fler tips och lösningsförslag för olika byggnader på vår hemsida.Armatec e-handel
Du vet väl om att du snabbt och smidigt kan lägga en beställning via vår e-handel? En stor del av våra produkter finns i lager och kan levereras nästkommande arbetsdag.
Har du inget e-handelskonto hos Armatec? Skaffa det här!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår