• En enastående golvlösning av högsta klass

En enastående golvlösning av högsta klass

GTI MAX är mycket mer än bara ett golv. Det är en enastående golvlösning. Den kan läggas på alla slags undergolv med ett minimalt behov av förarbete. Kan användas på underlag med mycket hög RF. Den kan läggas löst (fogas i varandra som pusselbitar ), och tål extrem belastning, samtidigt som den har goda akustiska egenskaper. Plattan är snabb och enkel att lägga utan att verksamheten behöver stängas. Underhållet är enkelt och kostnaderna är låga.

Mycket lämplig i lokaler där gaffeltruckar används och ypperlig för områden med extrem användning och industriella områden.

Listan över goda argument är lång. GTI är en unik problemlösare av högsta klass. Vill du veta mer, eller har du ett golvprojekt med en utmaning som kräver en problemlösare, ta kontakt med säljchef Jan Wiberg på tel. 070-582 02 32, eller skicka ett mail till order@gerflor.se / jan.wiberg@gerflor.com.

Klicka här för att se några av våra lokala referenser i Sverige.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår