GTI golv – Beprövad framgång hos ledande butikskedjor

Datum: 10 Jun 2024

GTI – DET SJÄLVKLARA VALET FÖR DETALJHANDEL
För butiker är det av yttersta vikt att ha en pålitlig och hållbar golvbeläggning som klarar av de dagliga påfrestningarna. Gerflors GTI golvlösning har snabbt blivit favoriten för många butiker, tack vare dess unika egenskaper och förmåga att möta de krävande behoven hos företag som ICA, Hemköp, Dollar Store och Plantagen.PROBLEMLÖSAREN GTI I FOKUS
GTI från Gerflor är mer än bara en golvbeläggning; det är en komplett lösning främst för detaljhandeln och industri. Med sin snabba och enkla installation kan butiker fortsätta sin verksamhet utan avbrott, vilket är avgörande för att minimera inkomstförluster under renoveringsperioden.

VARFÖR GTI ÄR DET BÄSTA VALET:
  • Snabb Installation: GTI-plattorna är designade för att snabbt klickas ihop, vilket möjliggör en effektiv installation utan långa stängningstider.
  • Minimalt Underarbetet: GTI kräver minimal förberedelse av undergolvet, vilket sparar både tid och arbetskostnader.
  • Hög Belastningstålighet: GTI är konstruerat för att tåla tung trafik och kan till och med hantera belastningen från gaffeltruckar.
  • Utmärkta Akustiska Egenskaper: GTI bidrar till en tystare butiksmiljö, vilket är uppskattat både av kunder och grannar.
  • Estetiskt Tilltalande: Med ett utbud av designalternativ kan GTI matcha varje butiks stil och varumärke.
  • Hanterar Hög RF-värde: GTI kan hantera höga relativ fuktighetsvärden på undergolvet, vilket gör det till ett bra val vid en mer omfattande renovering.
  • Enkel Utbyte av Enskilda Plattor: Om en platta skadas kan den enkelt bytas ut utan att påverka resten av golvet, vilket säkerställer ett problemfritt underhåll.

GTI I VERKLIGHETEN
GTI har inte bara teoretiska fördelar, utan har också bevisat sitt värde i praktiken. Ett lysande exempel är ICA Bredden, där nästan 2000 kvm GTI användes för att skapa zoner med olika färger – grönt för frukt- och grönsaksavdelningen samt blått för frysdiskarna. Dessutom lades golvet på befintliga klinkergolv, vilket sparade både tid och pengar. Likaså har Dollar Store i Jägersro framgångsrikt installerat omkring 2900 kvm GTI, vilket ytterligare bekräftar produktens mångsidighet och anpassningsförmåga.“Vi är mycket nöjda med golvet. Installationen gick smidigt utan att vi behövde stänga butiken, och nu har vi en enhetlig och fräsch look genom hela butiken. Dessutom har ljudmiljön förbättrats avsevärt vilket är uppskattat av grannarna i lägenheterna ovanför.” - Adrian Roosmark, Butiksägare, Hemköp FrösundaHÅLLBARHET OCH MILJÖ
Gerflor är dedikerade till hållbarhet och miljövänliga lösningar. GTI är inget undantag, med dess långa livslängd och återvinningsbara material, vilket gör det till ett ansvarsfullt val för framtiden.

GTI från Gerflor är den optimala lösningen för detaljhandeln, som kombinerar funktionalitet med estetik. Dess framgångar i Sverige är ett tydligt bevis på dess kvalitet och pålitlighet. För en butik som vill ha det bästa, är GTI det självklara valet.

Vill du veta mer om GTI eller har du ett projekt där produkten kan vara aktuell, kontakta oss!

Kontakta oss:
E-post: order@gerflor.se | Tel: 08 810 310

Referensprojekt från Gerflor Scandinavia AS

Sportshopen

Sportshopen

Tanumstrand

Bibliotek i Klippan
Uppåkraskolan

Uppåkraskolan

Nybyggnad | Staffanstorp | Ej officiell

Nybyggnad av förskola som består av en byggnad i Staffanstorp. Själva byggnat...

Slettebø barnehage

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår