Upptäck Gerflors nya Taralay Impression golv- Nu med limfri installation!

Datum: 9 Jun 2023

Vi är stolta att presentera den nya och förbättrade Taralay Impression-kollektionen, nu även med en limfri variant! Utforska vårt bredare utbud av mönster och spännande nya koncept som ger dig möjlighet att skapa perfekta harmonier i dina utrymmen genom att kombinera golv och väggar. Taralay Impression är den optimala lösningen för högtrafikmiljöer och är noggrant utformad för att lyfta fram dina projekt. Upptäck det nya utseendet och de oändliga möjligheterna som Taralay Impression har att erbjuda!


NYTT KONCEPT: LIMFRITT MED NYA TARALAY IMPRESSION HOP
Vi presenterar stolt vår limfria variant av Taralay Impression. Med vår innovativa HOP-tejp blir installationen enkel och smidig, helt utan användning av lim. Den limfria installationen är snabb och effektiv, vilket sparar upp till 50% av din tid och ger dig möjlighet att genomföra fler projekt. Vår produkt är speciellt utformad för att passa perfekt i trafikerade utrymmen där vi minimerar störningar som buller, lukt och damm. Du kan nu njuta av en snabb och bekymmersfri installation med Taralay Impression utan att behöva kompromissa med kvaliteten.

FÖRDERLARNA MED NYA TARALAY IMPRESSION

  • Bred designvariation
  • Stark barriär mot fläckar med Protecsol² ytbehandling
  • Hög hållbarhet som garanterar långvarig prestanda
  • 19dB akustisk isolering
  • Designfrihet och kompatibilitet med design som matchar andra kollektioner
  • Skräddarsytt med MyTaralay Impression


BRED DESIGNVARIATION
Taralay Impression erbjuder ett brett utbud av designalternativ, inklusive trä-, mineral- och textildesign. Detta ger dig möjlighet att skapa en naturlig och hemtrevlig atmosfär eller utforska fantasifulla utrymmen med grafiska och enfärgade mönster.PROTECSOL² YTBEHANDLING
Taralay Impression är utrustad med Protecsol², en ytbehandling som ger en stark barriär mot fläckar. Den erbjuder utmärkt fläckbeständighet samtidigt som den behåller en elegant matt effekt på golvet.

HÅLLBARHET
Taralay Impression är känt för sin höga hållbarhet, vilket garanterar långvarig prestanda även i områden med hög trafikbelastning. Golvet har god intrycksfasthet och tål påfrestningar väl.AKUSTISK ISOLERING
Med en ljudreduktion på -19 dB erbjuder Taralay Impression Acoustic utmärkt akustisk isolering. Detta bidrar till att skapa en bekväm och tyst miljö, vilket är särskilt viktigt i utrymmen där ljudreduktion är avgörande.DESIGNFRIHET OCH KOMPATIBILITET
Taralay Impression kan enkelt kombineras med andra Gerflor-produkter som Premium och Mipolam. Denna kompatibilitet ger möjlighet till designfrihet och flexibilitet, vilket gör det möjligt för dig att skapa unika och personliga golvbeläggningar.

SKRÄDDARSYTT MED MYTARALAY IMPRESSION
Gerflor erbjuder tjänsten MyTaralay Impression, där du kan anpassa dina egna designer och välja dina favoritfärger. Denna anpassningsmöjlighet ger en skräddarsydd golvbeläggning för att möta individuella preferenser och designkrav.

Referensprojekt från Gerflor Scandinavia AS

Sportshopen

Sportshopen

Tanumstrand

Bibliotek i Klippan
Uppåkraskolan

Uppåkraskolan

Nybyggnad | Staffanstorp | Ej officiell

Nybyggnad av förskola som består av en byggnad i Staffanstorp. Själva byggnat...

Slettebø barnehage

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår