Bender Ocala antik – Genom hela livet

Bender Ocala antik – Genom hela livet

Genom hela livet
Bender Ocala antik är stenen som finns med där livet händer. Ett klassiskt format framställd med modern tillverkningsteknik har resulterat i en sten som skapar ytor att uppleva både vardag som fest på. Stenen inbjuder till barfotaspring och somriga tillställningar på samma sätt som den utgör en funktionell och tålig yta att parkera bilen på. En marksten för livets alla tillfällen.

En del av framtidens marksten
Bender Ocala antik, Bender Orlando antik och Bender Fantasi antik har alla den gemensamma nämnaren att de tillhör det vi kallar Framtidens marksten. Det antika utseende frambringas inte längre genom traditionell tumling utan via hamring, som ger stenarna dess unika utseende.

Ny teknik
Tvåskiktsgjutning och Hamring

Bender Ocala antik är resultatet av nyutvecklad och spännande tillverkningsteknik. Både sättet den gjuts på och hur den sedan bearbetas för att få sitt antika utseende är moderna sätt att framställa marksten på.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår