Marknadens smartaste Solpanelsinfästning

Datum: 25 Apr 2023

Funderar du på att installera solceller på ditt tak? Då är du inte ensam. Förnybara energikällor har aldrig varit mer aktuella, då behovet är stort och tekniken bättre än någonsin.

På Benders menar vi på att Bender Sunlight är marknaders smartaste system för infästning av solpaneler. Infästningen sitter förankrad i en specialtillverkad och förstärkt takpanna och monteras tillsammans med ditt tvåkupiga betongtak från Benders.

Det som gör Sunlight unikt i sitt slag är att du slipper glipor mellan takpannorna och arbetet att såga ur dem för ett fortsatt tätt tak. Under takpannorna låser sig infästningen över två rader läkt, och ingen åverkan på underlagstaket krävs. Med andra ord sitter Sunlight kvar på taket där den ska och är anpassad till vårt obarmhärtiga nordiska klimat.

Bender Sunlight är marknadens enda solcellssystem där du har kvar din takgaranti, i upp till 30 år.

Mer om produkten SOLCELLSMONTAGE

SOLCELLSMONTAGE

Bender Sunlight är ett system för infästning av solpaneler. Infästningen sitter förankrad i en specialtillverkad och förstärkt takpanna och monteras tillsammans med ditt tvåkupiga betongtak från Benders.

SOLCELLSMONTAGE

SOLCELLSMONTAGE

Produktöversikt

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår