Hållbart ekonomiskt och miljömässigt

Datum: 27 Mar 2024

Att det finns ett stort behov av förnyelse av svenska VA-nät är välkänt. För att nå hållbarhet och lång livslängd behöver alla aktörer göra rätt från början, materialval blir då en mycket viktig faktor. Många mil med mer än hundra år gamla betongrör ligger idag under våra fötter och med sin långsiktiga hållbarhet, långa livslängd och minimala underhållsbehov har betong blivit ett av världens viktigaste och mest använda byggmaterial.

Som en av Nordens största leverantörer av betongprodukter mot infrastruktur och offentliga miljöer kan vi möta efterfrågan på skräddarsydda helhetslösningar som många av dagens långsiktiga och viktiga samhällsbyggandeprojekt kräver. Låt 2024 bli året vi slutar sopa VA-problemen under mattan – men gräv gärna ner dem!

Mer om produkten VA-SYSTEM

VA-SYSTEM

I Benders sortiment för VA-System hittar du beständiga lösningar och produkter inom vatten- och avloppssystem anpassade för framtidens långsiktiga och viktiga samhällsbyggande.

VA-SYSTEM

VA-SYSTEM

Produktöversikt

Läs mer

Prestandadeklarationer
Byggvarudeklarationer
Produktblad

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår