Armatec satsar på grönt

Datum: 28 Mar 2018

Oavsett om det gäller val av material, leverantör eller transport finns det mycket utrymme för utveckling och förbättring och många kloka val att fatta. I alla fall när det kommer till hållbarhet. Vi på Armatec försöker applicera detta i alla fall där vi kan då vi förstår vikten av hållbara val i syfte om att säkra framtiden för kommande generationer.

Senaste nytt hos oss är att vi har ett sprillans nytt samarbete med Reflex då vi blir huvuddistributör för Reflex produkter inom tryckhållning, expansion, luft- och partikelavskiljning i Sverige från och med den 1 april 2018. För dig innebär detta många fördelar; dels får du tillgång till både teknisk kunskap på hög nivå och högkvalitativa tekniska lösningar. Dessutom har Reflex har en ledande roll gällande energieffektivisering i värme- och kylsystem som baseras på fakta och tester. Bra för dig, bra för alla. Det är vad vi kallar en värld utan kompromisser.
Läs mer här!

Det som är lite extra bra ska ju vara lättillgängligt och vi vill ju självfallet att det ska vara enkelt för våra kunder att göra lite bättre val överlag. Därför har vi lanserat Armatec VIRIDI - lite bättre produkter. Vi kallar dem bättre för de är utförda i smartare material. Blyfritt är framtiden och vi är oerhört stolta över våra blyfria* mässingsprodukter. De lämpar sig i alla typer av installationer, är bedömda av SundaHus och Byggvarubedömningen samt ställer mindre krav på omhändertagande av materialet i framtiden. Hur bra som helst.
Läs mer här!

När det kommer till produkter och lösningar som är mer energieffektiva än deras jämlikar har vi en märkning som vi kallar Effergi. Märkningen är lätt att känna igen och gör det således lätt för dig att välja rätt.
Utforska Effergi.

*innehåller mindre än 0,1% bly

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår