Armatec presenterar Alfa Laval Maxi Compact

Datum: 8 Jun 2017

Nu presenterar vi en ny fjärrvärmecentral för lite större fastigheter: Alfa Laval Maxi Compact som klarar effektbehov upp till 350 kilowatt. Med två AHRI-certifierade värmeväxlare, en för uppvärmning och en för tappvarmvatten, är prestandan garanterad enligt specifikation. Det minskar risken för höga returtemperaturer.

Alfa Laval Maxi Compact är svensktillverkad och bygger på en hög grad av standardisering. Det kortar tiden från beställning till leverans. En fingervisning är drygt halva tiden mot en specialanpassad fjärrvärmecentral. Med Alfa Laval IQHeat, en smart reglerenhet som är förinställd från fabrik, går det även att korta tiden för installation och driftsättning. Dessutom är dess kompakta yttermått ett annat signum för Alfa Laval Maxi Compact.

Läs mer om Alfa Laval Maxi Compact och ta del av vårt koncept inom Värmeväxling där du bland annat kan testa vår besparingssimulator Centralprovaren för att se vad du kan tjäna på att sänka returtemperaturen.

Vill du veta mer om vikten av sänkt returtemperatur? Rolf Jönsson från Alfa Laval förklarar:

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår