Armatec mätare ger dig lite mer, ännu bättre

Datum: 13 Sep 2017

Vi på Armatec har lång erfarenhet av mätning och erbjuder tillförlitliga vatten- och energimätare för de flesta mätsituationer. Vårt erbjudande är komplett och hos oss kan du förvänta dig att få kvalificerad rådgivning för att hitta bästa lösningen för ditt system. Våra kvalitetsprodukter bidrar till korrekta mätvärden och vår tekniska support är din trygghet utifall att det oväntade skulle inträffa eller om du bara behöver hjälp med hur mätarna bör och ska installeras, nollställas eller avläsas.

Vi är stolta över vårt kvalitets- och hållbarhetsarbete och erbjuder således inte bara MID-godkända mätare med CE-märkning, vi erbjuder dessutom klimatsmarta mätare i komposit. Komposit är framtidsmaterialet som har låg vikt, hög hållfasthet och lämnar ett lågt koldioxidavtryck.

Som sagt – vårt erbjudande inom mätteknik är komplett. Upptäck vårt koncept för Vatten- och Energimätning, där vi samlat allt du behöver veta om mätning.

Mer om produkten Mätare

Mätare

Att mäta ger konkreta kostnadsbesparingar och ett mindre avtryck på miljön. Vårt sortiment består av noggranna och tillförlitliga mätare samt tillbehör och utrustning för de flesta situationer.

Kallvattenmätare

Kallvattenmätare

Produktöversikt

Läs mer

Varmvattenmätare

Varmvattenmätare

Produktöversikt

Läs mer

Lägenhetsmätare

Lägenhetsmätare

Produktöversikt

Läs mer

Värmemängdsmätare
Elmätare

Elmätare

Produktöversikt

Läs mer

Fjärravläsningssystem
Tillbehör

Tillbehör

Produktöversikt

Läs mer

Elmätare AT 7580-EM
Kompaktvärmemätare AT 7500F
Lägenhetsmätare AT 7080A, 7085A
Puls-/Datagivare (M-Bus) AT 7275CY
Varmvattenmätare AT 7029A
Vattenmätare AT 7450A
Vattenmätarkonsoler AT 7358

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår