• Armatec mätare ger dig lite mer, ännu bättre

Armatec mätare ger dig lite mer, ännu bättre

Vi på Armatec har lång erfarenhet av mätning och erbjuder tillförlitliga vatten- och energimätare för de flesta mätsituationer. Vårt erbjudande är komplett och hos oss kan du förvänta dig att få kvalificerad rådgivning för att hitta bästa lösningen för ditt system. Våra kvalitetsprodukter bidrar till korrekta mätvärden och vår tekniska support är din trygghet utifall att det oväntade skulle inträffa eller om du bara behöver hjälp med hur mätarna bör och ska installeras, nollställas eller avläsas.

Vi är stolta över vårt kvalitets- och hållbarhetsarbete och erbjuder således inte bara MID-godkända mätare med CE-märkning, vi erbjuder dessutom klimatsmarta mätare i komposit. Komposit är framtidsmaterialet som har låg vikt, hög hållfasthet och lämnar ett lågt koldioxidavtryck.

Som sagt – vårt erbjudande inom mätteknik är komplett. Upptäck vårt koncept för Vatten- och Energimätning, där vi samlat allt du behöver veta om mätning.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår