Armatec breddar inom fjärrvärme och fjärrkyla

Datum: 3 Dec 2018

Samlad kunskap
Armatec har utvecklat sin kunskap om centraler för fjärrvärme och fjärrkyla i decennier. Deras kunskap sträcker sig hela vägen från att hitta rätt central redan i projekterings stadie, till att kunna bistå med tips för installation och underhåll. Detta kräver teknisk ingående produktkännedom som återspeglas i kunskapsguiden om värmeväxling som finns på Armatecs webbplats (armatec.se.)

Ökad valfrihet
En annan fördel är att Armatec gör det enklare att välja rätt central utifrån kundbehov. Dels genom att erbjuda ett bredare sortiment, dels genom att kategorisera centraler utifrån en produktportfölj med allt från standardenheter till kundanpassade och flexibla enheter som Armatec Maxi Flex. Oavsett om kunden söker en enkel och kompakt central för fjärrvärme eller en avancerad och stor central för fjärrkyla, så finns det goda möjligheter för kunden att hitta en produkt som passar.

Alfa Laval-växlare
Numera levereras även centralerna från Armatec som standard med AHRI-certifierade Alfa Laval växlare. En AHRI-prestandacertifiering säkerställer att växlaren har den kapacitet som tillverkaren deklarerat då ett oberoende institut garanterar prestandan enligt specifikation. Med säkra prestandauppgifter minskar risken att man väljer en för liten eller för stor växlare.
Vår satsning på centraler för fjärrvärme och fjärrkyla är viktig för oss. Vi arbetar sedan flera år med vår egen märkning för energieffektiva val, Effergi, och effektiva centraler gör skillnad. Nu tar vi nästa steg in i framtiden med mer kunskap och starkare sortiment. Det känns riktigt bra!
/Pia Johansson, produktområdeschef Undercentraler & Energiteknik på Armatec.
Vill du ha hjälp med att välja rätt central? Eller har du andra funderingar?
Varmt välkommen att ringa vår växel på 031-89 01 00 eller maila till info@armatec.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår