Airmaster Boomerain Ø315 fasadgaller

Datum: 30 Sep 2019

Airmaster introducerar ett nytt fasadgaller, som med sin speciella geometri och det aero-dynamiske design, gör det möjligt att reducera genomföringen i fasaden för ett AM 1000 ventilationsaggregat. Där man tidigare har använt en Ø400 mm genomföring, är det numera tillräckligt att använda en Ø315 mm genomföring – utan tryckförlust eller extra medryckning av regnvatten.

Aerodynamiskt Design
Airmasters kunskapen om aerodynamik var avgörande för hur vi lyckades minskar diametern från Ø400 till Ø 315 mm.

Formen på lamellerna är utvecklade så att det endast uppstår en begränsad turbulens på fasadgallrets baksida. Därmed reduceras tryckförlusten och energiförbrukningen minskas betydligt. Den helt speciella geometrin är dessutom designad till att fånga upp vattendroppar och transportera bort dom för att undgå vatteninträngning i kanalen.

Den aerodynamiska designen av lamellerna i Airmasters fasadgaller garanterar en jämn fördelning av luften i kanalen, och mindre turbulens i kanalen reducerar ljudnivån.

Fördelar
  • Håldiametern i fasaden kan ändras från Ø400 mm till Ø315 mm
  • Medryckning av regnvatten förhindras även vid höga lufthastigheter
  • Energiförbrukningen reduceras
  • Lägre ljud
Fasadgaller till alla slags väder
Vi installerar Airmaster ventilationsaggregat i många olika geografiska förhållanden i Europa - från milt inlandsklimat till tuffa västkust förhållanden i t.ex. Norge. Med de olika väderleksförhållandena följer olika utmaningar för fasadgallret. Det har vi tillgodosett vid att framställa tre olika varianter. Utifrån ser de alla likadana ut, och därför vill man inte se skillnad om det skulle vara behov för att använda olika varianter av fasadgallret på samma byggnad.Airmaster Boomerain® Ø315-1 är ett fasadgaller med ett lager lameller, passar bra till vanligt inlandsklimat med milt väder.Airmaster Boomerain® Ø315-2 är ett fasadgaller med dubbla lager lameller som ger bättre skydd mot regnvatten. Vi rekommenderar detta galler för ställen med tuffare väderleksförhållanden, t.ex. med kraftiga västliga vindar.Airmaster Boomerain® Ø315-3 är fasadgallret med tre lager lameller som har en helt enastående förmåga hindra medryckning av regnvatten. Detta galler är designat till extremt tuffa väderleksförhållanden t.ex. i kustområden där extra skydd kan vara nödvändigt.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår