V-Mat Duo. Den nya, kompakta hybridmattan från Vileda Professional

Datum: 14 Sep 2007

V-Mat Duo är en helt ny hybridmatta som förenar det bästa av två världar. Resultatet är en snyggt designad kombination av skrap- och textilmatta som stoppar smutsen och suger upp fukten redan i entrén. V-Mat Duo ger dig effekten av två mattor. På ytan av en.

Den perfekta kombinationen av entrémattor består av en skrapdel som samlar upp den grövre smutsen och en textildel som samlar upp väta och fin smuts. Tyvärr brukar en sådan kombination ta stor plats.

Inte längre! Med V-Mat Duo från Vileda Professional får du skrapmattans och torkmattans unika fördelar i en och samma matta.

Basen i V-Mat Duo är en utvecklad och förbättrad variant av marknadens stabilaste och effektivaste skrapmatta: Vileda V-Mat.

Den har bl a gjorts något tätare för att inte smala klackar ska fastna. Textildelen är Viledas högabsorberande, snabbtorkande, slitstarka Ventura-matta. Var för sig har dessa storsäljande material fantastiska egenskaper. Tillsammans är de oslagbara.

Snygg, kompakt och flexibel
V-Mat Duo kan placeras infälld i golvet eller ovanpå golvet. Du väljer själv hur stor din matta ska vara och kan kombinera fritt med "vanliga" V-Mat-plattor. Du kan få din matta skräddarsydd efter dina önskemål, eller i en standardförpackning om 32 plattor. Färgkombinationen är i grafit.

Enkel att lägga, enkel att rulla ihop.
Du bygger ihop din egen V-Mat Duo genom att snäppa samman 25x25 cm stora moduler i antingen 14 eller 20 mm tjocklek. Den färdiga mattan är enkel att rulla ihop och hantera när det är dags att städa.

För mer information, klicka på bilden eller länkarna nedanför.

Mer om produkten V-Mat Duo

V-Mat Duo

Kompakt hybridmatta med både skrap- och torkfunktion.

V-Mat Duo är en entrématta som passar perfekt i butiker, kontor och hotell med höga krav på både effektiv smutsbegränsning och kompakta mått. Basen i V-Mat Duo är en utvecklad variant av marknadens stabilaste och mest effektiva skrapmatta: V-Mat. På toppen ligger, en högabsorberande, snabbtorkande och slitstark textilmatta.

V-Mat Duo Plus är uppbyggd av 25 x 25 cm stora moduler (14 eller 20 mm tjocklek) som monteras efter kundens önskemål.

V-Mat Duo

V-Mat Duo

Produktöversikt

Läs mer

V-Mat Duo PDS
V-Mat Duo monteringsanvisning
V-Mat montering pictogram
V-Mat montering bilder
V-Mat skötselråd

Broschyr - Entrélösningar

Läs mer

Svanen

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår