Vårkampanj 2024

Datum: 26 Apr 2024

Vårkampanj 2024 - Upptäck livet utomhus med 35% rabatt

Våren är äntligen här och med den kommer en explosion av färger och liv. Solen börjar skina, blommorna börjar blomstra, och det är den perfekta tiden att fånga den sprudlande energin och inspirera till utomhuslek.

Vi har valt ut våra favoriter av lekplatsutrustning, parkmöbler & utegym för att erbjuda en mångfald av alternativ som främjar fysisk aktivitet, fantasi och social interaktion. Från färgglada lekställningar till säkra gungor och klätterväggar - våra produkter är utformade för att uppmuntra till lekfullhet och utveckling.

Dessutom finns alla produkter i vårkampanjen på lager i Aneby vilket betyder att din order skickas ifrån oss redan inom 10 dagar. Det är ett perfekt tillfälle att förnya eller uppgradera din befintliga lekplats och skapa en inspirerande utomhusmiljö.

Priserna gäller t.o.m. 30 juni 2024 med leverans senast 30 september 2024. Kampanjpriserna går inte att kombinera med andra rabatter.

Till Kampanjen

Skapa naturlekplatser i offentliga miljöer
Låt naturen prägla en lekplats. HAGS tillhandahåller ett varierat sortiment där många produkter är helt naturinspirerade. Det är träfärger som lätt smälter in och inte tar över ett område med starka färger, utan smälter in i området. En naturlekpark skapar ett mjukt intryck som är väldigt uppskattat.

Gungställningar, lekstugor, vattenlek och mycket mer där stockar har fått behålla utseendet vilket bidrar till ett robust intryck. Skapa en lekplats i offentlig miljö som är vacker och uppskattas av stora som små.

Mer om Naturlek

Cykelställ utomhus och inomhus för 2, 4 och 6 cyklar
På HAGS brinner vi för att inspirera till mer rörelse och aktivitet i vardagen. Ett sätt för oss att bidra är att göra det vi kan för att underlätta för dem som väljer cykeln istället för bilen.

Om man vet att det finns en säker, bra och billig plats att parkera cykeln på så blir valet lite enklare. Vi har cykelställ för användning både inomhus och utomhus med plats för 2, 4 och 6 cyklar. Cykelställen finns i många olika varianter, antingen fristående eller med förankringen i mark eller vägg.

Mer om Cykelförvaring

Papperskorgar
Papperskorgar i plåt och metall för utemiljö Platser där människor samlas innebär också att det uppstår behov av att slänga skräp, därför måste det vara enkelt att hålla rent. Genom att strategiskt placera ut papperskorgar i utomhusmiljön underlättar du för allmänheten att hitta var de ska slänga sitt skräp.

Även antalet papperskorgar är viktigt, de får inte bli fulla för snabbt. HAGS tillverkar papperskorgar för utomhusbruk i plåt och metall. De passar perfekt i offentliga miljöer som utmed promenadstråk och trottoarer, särskilt i centrala delar av staden, men även i exempelvis parker och både utanför och inne i köpcentrum.

Mer om Papperskorgar

Rosenlund möbelserie
Flexibel och anpassningsbar - Rosenlund möbelserie är ett modulsystem som gör det enkelt att planera en attraktiv utemiljö. Kombinera ihop de produkter och färger som passar din miljö. Serien innehåller soffor, bänkar, bord, papperskorgar, cykelställ och spaljéer som erbjuds i fyra olika kulörer; röd, grön, blå och mörkgrå, samt ett galvat alternativ. Rosenlund passar lika bra i staden som i parken.

Mer om Rosenlund möbelserie


Kontakt med någon av våra säljare

Referensprojekt från HAGS Aneby AB

Lassagårdens lekplats

Lassagårdens lekplats

Vara

För att anknyta till Varatrakten och Varaslätten är temat ”Gården” med ”sten...

Våxnäs lekplats

Våxnäs lekplats

Våxnäs

Välkommen till Våxnäs i Karlstad, en liten lekplats bland stadens höjder.

Böda Sand

Böda Sand

Öland

Man blir aldrig för gammal för att leka.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår