Lekfulla lösningar för urban utveckling!

Datum: 31 Maj 2024

Välkommen till en värld av kreativitet och lekfullhet där HAGS, som en ledande aktör inom utomhusmiljöer erbjuder oändliga möjligheter att utveckla urbana utemiljöer tillsammans med er. Med vår mångsidiga och innovativa lekplatsutrustning, stilrena möbler och välutformade utegym erbjuder vi arkitekter en unik möjlighet att förvandla visioner till verklighet.

Drömmar börjar vid ritbordet
Vid ritbordet tar drömmar form och blir till verklighet. Hos HAGS välkomnar vi varje vision och ser varje ritning som en möjlighet att skapa lekplatser som överskrider förväntningarna. Våra passionerade designers står redo att omvandla dina tankar och idéer till unika och minnesvärda lekplatser. Med fokus på kreativitet, säkerhet och användarvänlighet strävar vi efter att skapa platser där barns fantasi får utrymme att blomstra och där gemenskapen samlas.

Hos HAGS är inget projekt för stort eller för litet – varje ritning är början på en resa mot en lekplats som inte bara uppfyller behoven, utan överträffar dem. Låt oss tillsammans forma framtidens lekplatser och ge drömmar vingar från ritbordet till verkligheten.

Återbruk tillsammans med HAGS
Våra leksystem UniPlay och UniMini är helt modulära och komponenterna kan lätt monteras upp och ner för återvinning eller återanvändning. Det är också enkelt att flytta och/eller byta ut delar som använts extra mycket så att livslängden på ställningarna håller i ännu fler år framåt. På så sätt minskas behov av nyproducerat samt ny/jungfruligt material.

Klicka på knappen nedan så ser du några exempel på favoritprojekt som vi skapat genom åren.

Referensprojekt från HAGS Aneby AB

Lassagårdens lekplats

Lassagårdens lekplats

Vara

För att anknyta till Varatrakten och Varaslätten är temat ”Gården” med ”sten...

Våxnäs lekplats

Våxnäs lekplats

Våxnäs

Välkommen till Våxnäs i Karlstad, en liten lekplats bland stadens höjder.

Böda Sand

Böda Sand

Öland

Man blir aldrig för gammal för att leka.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår