Unik branddörr – I glas och helt utan ram!

Datum: 3 Feb 2021

Hos Vetrotech är vi otroligt stolta över vår helt unika branddörr – Lunax. Den innovativa dörren är inte bara brandskyddande och av glas, utan den är också ramlös.

Med denna glasdörr kan man leka med designen och skapa ett arkitektoniskt rum utan att kompromissa med brandsäkerheten.

Den minimalistiska designen utan ram ger en större transparens, skapar ett bättre flöde av ljus och ger en möjlighet för arkitekten att integrera Lunax med omgivningen. Dessutom motstår glasdörren också varma gaser, rök och värmestrålning under brand. Och just därför är vi så stolta över Lunax.

Brandskyddande system med innovativ design.
Vetrotech är pionjärer inom passiva brand- och säkerhetslösning i glas. Vi tror att säkerheten är det viktigaste och alla platser där människor befinner sig bör vara säkrade. Därför består Lunax av vårt brandbeskyddande glas Contraflam som innehåller en gel som sväller upp och ger ett fullt skydd i tillfälle av brand.

Lunax är en självstängande dörr med brandskyddande lister, och finns både som enkel- och dubbeldörr för att ge optimala designmöjligheter som diskret kan integrera med omgivningen. Därför är handtagen också tillgängliga i 3 stycken olika modeller och storlekar. Lunax kan också anpassas efter specifika behov och önskningar.

Denna innovativa dörr kan med sitt brandskydd och designmöjligheter förbättra kvalitén och säkerheten för alla interiöra rum.

För mer information, kontakta oss via e-post: nordic@saint-gobain.com eller ring +45 70 22 52 58.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår