Underhållsfri trall, pergola och plank

Datum: 13 Maj 2024

Skapa en uteplats med minimalt underhåll. Våra produkter lämpar sig i både offentlig- och privat miljö.

Träkomposit med den rätta känslan! Trall i träkomposit är halkhämmande och lämpar sig därför extra bra till poolområden och/eller uteserveringar. Vi erbjuder flera kulörer, ytstrukturer och dessutom har vi både solid och ihålig trall i vårt sortiment. Vår komposittrall i serien Place 3D har blivit rekommenderad av Byggvarubedömningen.

Skapa ett rum, en ombonad känsla, på uteplatsen med hjälp av en pergola. Vår pergola har en stabil konstruktion helt i aluminium. Med hjälp av det fällbara lamelltaket släpper man enkelt in solljus eller vinklar det för att få skugga. Vid regn kan man stänga lamellerna helt. Perfekt för t.ex. uteserveringar där gästerna kan bli överraskade av en regnskur eller där de besväras av värmen från sommarsolen.

Söker ni efter avgränsningar mellan grannar i bostadsområden vill vi tipsa om våra stilrena plank. Stolpar i aluminium och plankbrädorna i träkomposit, helt underhållsfritt. Våra plank monteras enkelt på terrassen men kan också gjutas fast i marken.

Kontakta oss gärna för mer information. Vi strävar alltid efter snabb återkoppling och korta leveranstider.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår