Underhållsfri trall i träkomposit

Datum: 22 Mar 2024

Vi erbjuder flera varianter av komposittrall som passar till alla typer av uteplatser.

Träkomposit med den rätta känslan! Vår trall ser ut som trä och känns som trä men du slipper allt underhåll som en trätrall kräver.

Komposit är ett sammansatt material, där två eller fler av de ingående materialen var för sig har helt olika egenskaper och tillsammans bildar ett konstruktionsmaterial med nya egenskaper.

Vår träkomposit är tillverkad av träfiber och plast. Upp till två tredjedelar träfiber och resten polyetenplast. Träfibrerna är restprodukter från sågverk och plasten är från återvunna plastförpackningar. Träfibrerna ger en naturlig känsla, styrka och styvhet medan plastens uppgift är att binda fibrerna och skydda dem från väder och vind.

All vår komposittrall är fri från farliga kemikalier och gifter och är dessutom ett bra miljö- och kvalitetsval. Flera av våra trallsorter har blivit bedömda av bl.a. Byggvarubedömningen med bästa resultat. Förutom fördelarna gentemot miljö- och hälsoperspektivet så får du som konsument många fler fördelar:

  • Lågt underhåll
  • Dold infästning
  • Halkhämmande
  • Många varianter med olika design och kulör

Kontakta oss gärna för utförligare produktpresentation och/eller offertförfrågan. Vi stävar alltid efter snabb återkoppling och korta leveranstider. 

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår