Ultramatt yta och naturtrogen känsla med nya iD Inspiration

Datum: 30 Aug 2021

iD Inspiration är en ny kollektion modulära vinylgolv i 100 dekorer och 7 olika format som gör det enkelt att skapa dynamiska och naturtrogna interiörer. Det högupplösta digitaltrycket och det ultramatta ytskiktet fångar den naturliga skönheten i trä och sten på ett unikt sätt och återger de mest subtila detaljerna i ådring, texturer och färger.

iD Inspiration erbjuder många valmöjligheter och stor variation av naturtrogna mönster. De tre designfamiljerna Naturals, Authentics och Classics produceras med digitaltryck, djup prägling respektive rotogravyr.

Designen i Naturals är framtagen genom att utvalda materialprover i trä och sten skannas in och sedan trycks digitalt, vilket är en verklig milstolpe i designprocessen för modulära vinylgolv. Produktionstekniken gör det möjligt att skapa en icke-repetitiv design på upp till 12 m², vilket motsvarar 50 plank med unik struktur och ådring.

En ny nordisk lagerkollektion med 20 referenser för både klick och nedlimning finns på lager i Ronneby för omgående leverans.

iD Inspiration har Tarketts nya, unika ytskikt TEKTANIUM™. Det ger ett högt motstånd mot slitage och fläckar och har en ultramatt finish oavsett vilken vinkel man tittar från. Kollektionen passar i en mängd olika miljöer – från bostäder till krävande och högt trafikerade ytor som kontor, hotell, äldreboenden, skolor och butiker. Den stabila konstruktionen gör iD Inspiration till en perfekt lösning både för nybyggnadsprojekt och flexibla renoveringar.

Design som sätter människan i fokus
iD Inspiration är ett exempel på Tarketts Human Conscious Design™ som innebär att vi vill verka för en cirkulär ekonomi och utveckla produkter gjorda av bra material som bidrar till en god inomhusmiljö. Kollektionen är ftalatfri, har mycket låga VOC-emissioner och är tryckt med vattenbaserat bläck. Den innehåller ca 35 % återvunnet material och installationsspillet kan tas tillbaka och återvinnas genom Tarketts ReStart®-program.

Läs mer om kollektionen och ta en rundtur i vårt virtuella showroom för att se nyheterna.

Mer om produkten Vinylgolv för bostad

Vinylgolv för bostad

Iconik heter våra vinylgolvskollektioner på rulle. Det är lika snyggt som tåligt, lättskött och mjukt att stå och gå på. Kollektionen är bred och här finns allt från naturtrogna trä- och stenmönster till klassiska schackrutor.

Starfloor Click är ett slitstarkt vinylgolv i plank- och plattformat med exklusiva och naturtrogna mönster. Golvet känns mjukt, är behagligt att gå på och enkelt att hålla rent.

ICONIK T-EXTRA

ICONIK T-EXTRA

Produktinformation

Läs mer

ICONIK TEXSTYLE

ICONIK TEXSTYLE

Produktinformation

Läs mer

ICONIK TREND

ICONIK TREND

Produktinformation

Läs mer

STARFLOOR CLICK 30

STARFLOOR CLICK 30

Produktinformation

Läs mer

STARFLOOR CLICK 55

STARFLOOR CLICK 55

Produktinformation

Läs mer

STARFLOOR CLICK ULTIMATE
Skötselanvisningar
Läggningsanvisningar
PRESTANDADEKLARATIONer
Byggvarudeklarationer
Säkerhetsdatablad
Tekniska Datablad

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår