Ultra Rib 2 Blue når upp till 70 % koldioxidreduktion

Datum: 28 Apr 2021

Uponor Infras skräddarsydda produkter är inte bara optimala för ändamålet. I de flesta fall förkortar den prefabricerade produkten installationstiden avsevärt. Allt som oftast kräver infrastrukturprojekt en skräddarsydd lösning helt enligt kundens eller projektets behov. En skräddarsydd/designad produkt tas fram när standardlösningar inte riktigt räcker till. Exempel på skräddarsydda produkter, som vi tillverkar är pumpstationer, lagringstankar, reningsverk, dricksvattentankar, mätarbrunnar, ventilbrunnar, filterbrunnar, rördelar och mycket mer. Vi presenterar några av dem längre ner på denna sidan.

Vi har möjligheterna, verktygen och senaste tekniken!

Våra Produktdesigners och Projektkoordinatorer är experter på Auto CAD, Dimensionering, Beräkningar, Viktning, Deformation, Upplyftning, Konfiguratorer, Beräkningsmodeller, Trafiklast, Godstjocklekar, Tryckklasser och mycket mer och i vår produktion har vi ett skickligt och kompetent produktionsteam som löser de svåraste och mest komplicerade uppdragen. Kreativiteten styr och vi tänker ofta utanför boxen!

Vi vet vad du ska gräva ner

Kalkyler, beräkningar och dimensionering är av avgörande betydelse för ett projekts långsiktiga framgång. Vårt expertteam av produktdesigners har högsta kompetens och lång erfarenhet. Man måste veta vad man gräver ner. Veta vilka yttre och inre påfrestningar material, muffar och skarvar kommer att utsättas för – tryck, rörelser, temperaturskillnader, växtlighet etc. I samarbete med dig och medarbetare ute på fältet tar vi fram rätt lösning för ditt projekt och vår tekniska support ger dig onlinesupport, utbildning, handböcker, manualer, analyser och tester. Teknisk support är även ofta en aktiv part i ditt projekt. Från vår sida sett ingår även instruktioner, dokumentation av installation och manualer för underhåll som garanterar projektets hållbarhet och livslängd.

Det här gör vi!

  • 3D-ritningar av önskad lösning.
  • Beräkningar för hydraulik och flöden.
  • Svetsberäkningar.
  • Beräkningar för positionsbestämning av lyftpunkter.
  • Deformationsberäkningar.
Läs mer om Skräddarsydda produkter här!
Kontakta oss för ditt skräddarsydda projekt!

Mer om produkten Skräddarsydda produkter

Skräddarsydda produkter

Uponor Infras skräddarsydda produkter är inte bara optimala för ändamålet. I de flesta fall förkortar den prefabricerade produkten installationstiden avsevärt. Allt som oftast kräver infrastrukturprojekt en skräddarsydd lösning helt enligt kundens eller projektets behov. En skräddarsydd/designad produkt tas fram när standardlösningar inte riktigt räcker till. Exempel på skräddarsydda produkter, som vi tillverkar är pumpstationer, lagringstankar, reningsverk, dricksvattentankar, mätarbrunnar, ventilbrunnar, filterbrunnar, rördelar och mycket mer.

Vi har möjligheterna, verktygen och senaste tekniken!

Skräddarsytt - Dagvattenhantering
Skräddarsytt - Spillvattenhantering
Skräddarsytt - Dricksvattenhantering
Skräddarsytt - Markförlagd ventilation
Byggvarudeklarationer
REACH declaration of conformity
Dokumentation
BIM-bibliotek

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår