Testa en ny hiss i ditt hem med vår nya app

Datum: 5 Jun 2019

Cibes Lift Styler
Ladda hem vår app “Cibes Lift Styler” och du kan placera din alldeles egna hiss vart du vill i ditt hem. Genom ny teknik kan du se hur en hiss kan se ut hemma hos dig. Skulle den kännas bättre i en annan kulör, då ändrar du färg eller golv och du kan till och med gå in i den. Tack vare ny teknik kan Cibes nu förmedla den här upplevelsen för sina hisslösningar. I dagsläget är appen tillgänglig i AppStore för Apple användare med iOS 11.

Hur gör man?
Cibes app är enkel att använda, scanna golvet I ditt rum, sikta vart du vill placera hissen och därefter kan du börja välja färger och andra tillbehör för att matcha din inredning.

Dela dina idéer
Efter att hissen är klar kan du skicka en bild av den till någon som kanske är intresserad. Den kan även skickas till någon av våra säljare för en offertförfrågan.

Try before you buy
Med Cibes Lift Styler kan du bekvämt i lugn och ro skapa en hiss efter dina egna önskemål, en praktisk ”försök-innan-köp” upplevelse.

Referensprojekt från Cibes Lift AB

Team Sportia

Team Sportia

Gävle

Sandvikenhus

Sandvikenhus

Björksätra

Luleå flygplats

Luleå flygplats

Ombyggnad | Luleå | 20-40 mkr

Ombyggnad av bussterminal i Luleå. Själva byggnationen startade november 2012...

Gävle Kyrka

Gävle Kyrka

Nybyggnad | Gävle | ca 50 mkr

Nybyggnad av kyrka/missionshus som består av en byggnad i Gävle. Själva byggn...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår