Sveriges smartaste tak!

Sveriges smartaste tak!

Välkomna med ert bidrag till Takpriset 2017

Takpriset arrangeras av Protan för att lyfta fram ett specifikt projekt, öka medvetenheten och framhålla vikten av byggnadens femte fasad - taket! Tävlingen startar 1 september och pågår till 29 oktober. Vinnaren kommer att presenteras den 7 november på Nordic Architecture Fair. Bidragen läggs anonymt upp på vår kampanjsida fram till dess att juryn har utsett vinnaren.

Syftet med tävlingen är att visa på goda exempel från hållbart byggande och göra detta med siktet inställt på framtiden. Vi efterlyser bidrag som framhäver takets funktion och dess möjligheter. Bidragen ska visa hur takytan kan möta de klimatförändringar vi står inför samt hur taket kan förbättra miljön för människor i en allt mer urban miljö. Detta ska ske genom god estetik, konstruktion, funktionalitet och god anpassning till dagens byggnadskrav.

Läs mer och anmäl er här!

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår