• Stomsystem för Anläggning, Industri & Infrastruktur

Stomsystem för Anläggning, Industri & Infrastruktur

Prefabsystem och betongstommar för hallar, ställverk, säkerhetsbyggnationer, parkeringshus mm. Projektunika och kostnadseffektiva system där vi gärna blandar betong med stål och limträ för en optimal lösning.

Servicebyggnaden med matrisgjutna väggar på Stockholm Arlanda Airport står nu klar.Vi färdigställer även leveranserna av prefabsystem till fem byggnader inom ramen för Borås Energi och Miljös unika projekt Sobacken ARV. Projektet omfattar bland annat nytt avloppsreningsverk, avfallsanläggning och kraftvärmeverk. Här hittar du under vårt utförande betongstommar för rötningsanläggning, bränslehanteringar och tak för biohus.

C3C Engineering AB är ett expansivt bolag som genom erfarenhet, nytänkande och engagemang säljer och utför både mindre och större projekt med främst prefabricerade betongprodukter. Tillsammans med våra samarbetspartners tar vi fram vackra, säkra och under lång tid underhållsfria lösningar.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår