Inblandade företag

Disperator

Med ett evenemang i pampiga Blå Hallen eller vackra Gyllene Salen kan sällskap uppgå till 1 200 gäster, vilket ställer höga krav på hanteringen av det matavfall som uppstår vid tillagning och efter måltid. Sedan flera år tillbaka utrustades köken med matavfallskvarnar, vilket har inneburit en enorm fördel då personalen numera slipper tunga lyft och arbetsamma transporter av avfallskärl från kök till soprum. Istället tas matavfallet omhand där det uppstår, i köket.


Produktkopplingar

Matavfallskvarnar till storkök

Kvarnar för anslutning direkt till avlopp.


Relaterade projekt

Åsiden Senter

Åsiden Senter

Drammen


Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...