Spara tid med smarta Axema VAKA™

Datum: 4 Apr 2019

Axema VAKA™ – enkelt och smidigt passersystem att projektera, installera och använda
Hemligheten bakom är bland annat en IP-baserad teknik som skapar säkerhet och få komponenter vilket sparar installationstid. Systemet är dessutom skalbart. Du kan till exempel börja med en dörr och bygga vidare till ett komplett passersystem med porttelefoner, bokningstavlor och upp till 1000 dörrar. Nya funktioner lägger du enkelt till med moduler. Varken server eller molntjänster behövs och inga licenskostnader tillkommer.

Axema VAKA™ är ett säkert val för flerbostadshus. Såväl idag som imorgon
I ett flerbostadshus är det många som kommer och går. Boende, vänner, leveransbud, hantverkare och brevbärare. Med Axema VAKA kan du enkelt administrera dina användare och anpassa systemet efter specifika behov. Det går till exempel att förlänga inpasseringsstiden för rörelsehindrade och underlätta för synskadade i huset genom talade instruktioner från läsaren. Du kan exempelvis även begränsa brevbärarens tillträde till vissa tider och dörrar.

Informations- och bokningstavla
Med en bokningstavla kan de boende boka tider för gemensamma lokaler i fastigheten. Bokning görs enkelt med en touch-skärm och under bokningstiden har ingen annan tillträde till lokalen. Bokningssystemet kan anpassas på en rad olika sätt. Till exempel kan hushåll med flera familjemedlemmar ges möjlighet att utnyttja tvättstugan oftare. En annan omtyckt funktion är att man kan få ett påminnelsemail innan en tvättid börjar samt bekräftelsemail på bokning, avbokning eller outnyttjad bokning.

Tavlan kan även placeras innanför entrén och kan visa vilka som bor i trapphuset samt informera om till exempel aktiviteter, renoveringar eller städdagar. Tavlan är utrustad med sensorer och tänds bara när någon närmar sig.

Axema VAKA i korthet
  • IP- och webbaserat
  • 1–1000 dörrar
  • Funktion för porttelefon
  • Anpassat för funktionshindrade
  • Ingen kostnad för programvara eller server
  • Kostnadsfria uppdateringar
  • Inga licensavgifter eller årskostnader
  • Flexibel installation & utbyggnad
  • 5 års garanti
Läs mer i broschyren för Axema VAKA™ Passersystem för flerbostadshus.

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...